Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
:oops:VO KISMI _MADZARI

во Маче-Аеродром :sneaky:

Последно уредено:
Жики - аеродром. И оној со зденка и шунка во жито леб е превкусен.

Kade se naogaat mestava vo Aerodrom?
Maче e спроти Комерцијална банка (позади зградата на телекабел), а Жики е карши Скопјанка (во редот на заложна куќа) :pipi:

182188_323265097758875_1514665876_n.jpg Oхриѓани веќе знаат, за другите, ако сте Охрид, од кај Охридска Банка нагоре по 7 Ноември едно 100 метри, најдобриот бурек во Охрид ! :)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Јадев во Жито Скопје бурек најужасен бурек кој сум го јадел имаше внатре грутки брашно и тоа пченкарно :confused:

Денес го јадев најдоброто охридски ѓеврече во Скопје. :pos: Бурекот не им го бива, ама ѓевречево беше закон. Кај тобако 2 бурекџилницата што е.

Бисер - на плоштадот во Струмица

Ај да активирам темава. Обожавам бурек и јадам бар еднаш неделно, али ме интересира низ центар-карпош кај има најдобар бурек со океј цена.

Специјал земав пица бурек летото, викам ај со месо на жештиниве ќе ми се слоши, али пица буреков им беше премрсен. Ќе ми го гледаат тилот од тогаш. :mad:
Житолеб или Жито лукс - гледам за 50че (четврт со јогурт) и земав денес и еве ме цел ден ми е тешко. Никад веќе и од овие.. :mad:

Од Силбо досега си каснувам убав бурек со месо, али 55 денари за четврт + јогурт = 70 многу е.

Има негде низ Центар-Карпош убав бурек бар за поевтино? :D

Ај да активирам темава. Обожавам бурек и јадам бар еднаш неделно, али ме интересира низ центар-карпош кај има најдобар бурек со океј цена.

Специјал земав пица бурек летото, викам ај со месо на жештиниве ќе ми се слоши, али пица буреков им беше премрсен. Ќе ми го гледаат тилот од тогаш. :mad:
Житолеб или Жито лукс - гледам за 50че (четврт со јогурт) и земав денес и еве ме цел ден ми е тешко. Никад веќе и од овие.. :mad:

Од Силбо досега си каснувам убав бурек со месо, али 55 денари за четврт + јогурт = 70 многу е.

Има негде низ Центар-Карпош убав бурек бар за поевтино? :D

десетка на рекорд или рекорд, исто и у вршник го праат убав бурекот, кај буњаковец буњаковец имаш

десетка на рекорд или рекорд, исто и у вршник го праат убав бурекот, кај буњаковец буњаковец имаш
ќе пробам и од 10ка и од Вршник, а ова кај Буњаковец мислиш на Вршник дека е таму или има пекарница Буњаковец на Буњаковец? :D

ќе пробам и од 10ка и од Вршник, а ова кај Буњаковец мислиш на Вршник дека е таму или има пекарница Буњаковец на Буњаковец? :D

два пати по грешка сум го пишал:D иначе со месо би ти препорачал од десетка мислам најубав го праат, а пица бурек у вршник

Имаш бурек во Буњаковец. Веднаш до Стокомак, гледа накај пазарчето. Мислам дека е подобар и од Специјал и од Вршник. Проблемот, посебно кај малите пекари е што за иста цена се трудат да дадат помалку. Така сега бурекот се прави со помалку кори, со помалку мастраф. Затоа бурекот веќе ни малку не наликува како порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom