Angel4eeee
Ke vi kazam po nekolku godini :D
- Член од
- 7 март 2014
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 14
VO KISMI _MADZARI
во Маче-Аеродром
Kade se naogaat mestava vo Aerodrom?Жики - аеродром. И оној со зденка и шунка во жито леб е превкусен.
Maче e спроти Комерцијална банка (позади зградата на телекабел), а Жики е карши Скопјанка (во редот на заложна куќа)Kade se naogaat mestava vo Aerodrom?
Banichkite im se mnogu ubavi tuka, zdenka maslinka mmmm„Делишес“ на Партизанска кај Зегин.
десетка на рекорд или рекорд, исто и у вршник го праат убав бурекот, кај буњаковец буњаковец имашАј да активирам темава. Обожавам бурек и јадам бар еднаш неделно, али ме интересира низ центар-карпош кај има најдобар бурек со океј цена.
Специјал земав пица бурек летото, викам ај со месо на жештиниве ќе ми се слоши, али пица буреков им беше премрсен. Ќе ми го гледаат тилот од тогаш.
Житолеб или Жито лукс - гледам за 50че (четврт со јогурт) и земав денес и еве ме цел ден ми е тешко. Никад веќе и од овие..
Од Силбо досега си каснувам убав бурек со месо, али 55 денари за четврт + јогурт = 70 многу е.
Има негде низ Центар-Карпош убав бурек бар за поевтино?
ќе пробам и од 10ка и од Вршник, а ова кај Буњаковец мислиш на Вршник дека е таму или има пекарница Буњаковец на Буњаковец?десетка на рекорд или рекорд, исто и у вршник го праат убав бурекот, кај буњаковец буњаковец имаш
два пати по грешка сум го пишал иначе со месо би ти препорачал од десетка мислам најубав го праат, а пица бурек у вршникќе пробам и од 10ка и од Вршник, а ова кај Буњаковец мислиш на Вршник дека е таму или има пекарница Буњаковец на Буњаковец?
Имаш бурек во Буњаковец. Веднаш до Стокомак, гледа накај пазарчето. Мислам дека е подобар и од Специјал и од Вршник. Проблемот, посебно кај малите пекари е што за иста цена се трудат да дадат помалку. Така сега бурекот се прави со помалку кори, со помалку мастраф. Затоа бурекот веќе ни малку не наликува како порано.ќе пробам и од 10ка и од Вршник, а ова кај Буњаковец мислиш на Вршник дека е таму или има пекарница Буњаковец на Буњаковец?