Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
изгледа толко е и салам којзнаа пиратски се тие лиценци миш они се ги купиле тие лиценци:tapp::tapp:

не се пиратски , анхоч си имаат договор со нив и добиваат некаков попуст... за битдифендер иам мислам проверено на самиот сајт колку пари е да се нарача , но мора да се земе во предвид и трошокот за превоз и такви работи :toe::costumed2

Ахахахах што ви е бе неможе да постои најдобар антивирус затоа што постојат милион црви,вируси спамови итн. и секој антивирус е различен некој ги препознаваат едни врсти на вируси други др и така натаму така ад неможе да се докаже кој е најдобар, али најмногу врсти на црви вируси итн. што препознава е касперскиот дефинитивно го користам 2 години и до сега сум презадоволен затоа што ми има мн вируси пронајдено што други антивируси не би ги пронашле затоа ви препорачувам само касперски и ништо друго бај д веј јас сум човек со 13 годишно работно искуство со компјутери така да не би ви дал лош совет ... доста беше ајде едно поздравче =))):pos2:

Еднаш замолив еден пријател да ми пушти по Скајп еден крак за една програма. Го данлоадирал кракот и ми го пушта мене, и..... WORM. Мојот Avast (бесплатниот) го препозна, додека неговиот Kaspersky спиеше.... Поради тоа, и поради други причини (не го оптеретува компјутерот многу, за разлика од Norton на пример) го препорачувам него - Avast.

п.с. Нај катастрофа од се живо што сум користел е NOD32 :) Вирусите во компјутерот журка ке си прават доколку го имате него :) Барем во мојот случај беше така.

епа не за џабе сите што имаат бесплатни антивируси или имаат Avast или AVG ... :nesvest:

Еднаш замолив еден пријател да ми пушти по Скајп еден крак за една програма. Го данлоадирал кракот и ми го пушта мене, и..... WORM. Мојот Avast (бесплатниот) го препозна, додека неговиот Kaspersky спиеше.... Поради тоа, и поради други причини (не го оптеретува компјутерот многу, за разлика од Norton на пример) го препорачувам него - Avast.

п.с. Нај катастрофа од се живо што сум користел е NOD32 :) Вирусите во компјутерот журка ке си прават доколку го имате него :) Барем во мојот случај беше така.

Е ај сега де... Кај мене касперски ништо не најде, и неможев да отварам партиции ц, д... Го инсталирав нод32 smart security и најде 11 тројани :toe:

Е ај сега де... Кај мене касперски ништо не најде, и неможев да отварам партиции ц, д... Го инсталирав нод32 smart security и најде 11 тројани :toe:

Не си го апдејтувал касперскиот :icon_lol:

Касперскиот мислам дека е најдобар додека користев нод 32 вриеше тројанци сеа е чист како бисер.

AVG ----i nisto drugo licenciran e i odlicen...ne go vadete od sajtot ...go ima na torrent so vaznost do 2018

Ихааа... видете ги способностите на NOD32 (ми најде вирус и тоа у програм за линукс) :icon_lol:

dasdsadawp5.jpg

:zver:

Ихааа... видете ги способностите на NOD32 (ми најде вирус и тоа у програм за линукс) :icon_lol:

dasdsadawp5.jpg

Не си ми јасен....
“Линукс фајл“ (што и да подразбираш под ова) не може да биде инфициран со Win вирус?

Хмм.... think again!

Не си ми јасен....
“Линукс фајл“ (што и да подразбираш под ова) не може да биде инфициран со Win вирус?

Хмм.... think again!

Абе не е работата дека неможе, може било што да има во линукс фајлот, али смешно е ова некако. Пушташ AV да скенира и ти наоѓа вирус у линукс фајл на windows.
Значи уште еднаш да кажам, не викам дека неможе, само ми падна некако смешно па реков да го постирам. :)

Едит: Ќе заборавев да спомнам... во tar.gz фајлот има само линукс програм (како го симнав од нет, така го оставив на десктоп, не сум додавал/одзимал ништо) :)

dasdsadawp5.jpg

не мора да значи дека tar.gz е линукс фајл, исто така може да се смета за нешто архивирано за да не зафака многу простор. Со секој windows archiver програма може да ја отпакуваш, е сега дека некој стаил windows вирус таму друга работа. + скоро секој нов антивирус скенира у архиви и ако најде вирус одма те известува :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom