Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
Top 10 Reviews.

Еве ви една страна кај што има топ 10 на најдобри Анти Вируси. Немав време да разгледам според што се оценуваат ... :wink:

Даре, warez е забрането јавно да се пишува по форуми, незнам дали линкот би го третирале како warez, али цела содржина на таа страна е warez.

Бтв... според мене до сега како најдобар ми се покажал Бит Дифендерот, добар е и Касперсиот, али премногу ги кочи послабите машини.

Nod-ot mu dozvoli da se napolni PC so virusi i da zakoci,Kasperskiot sam go zakoci PC,se vrativ na Bitdefender Total Security 2009-mi nedostigase i ednostavno ne zamenliv bese .
:zver: Bitdefender

јас го користам Symantec Antivirus и сум доста задоволен!

Jas imam Bit defender so licenca i dobro mi se pokaza ,no NAJDOBAR ANTIVIRUS e NORTON ANTIVIRUS samo sto ke ti treba masina nad 1000 evra za da ne ti spori e toa e antivirus ama bara i masnia koj ima 4gb ram i intercore2quad q9600 neka si stavi norton i nema nikogas da fati virus !

Ја користам AVG и сум многу задоволен!!!!!!!!!!!!!

Windows-Live-OneCare-2-0-Available-for-Free-2.jpg

Најбоље ...

ставав и нортон и касперски ама никако неможев да ги активирам па сега си ставив авг и задоволен сум

Jas imam Bit defender so licenca i dobro mi se pokaza ,no NAJDOBAR ANTIVIRUS e NORTON ANTIVIRUS samo sto ke ti treba masina nad 1000 evra za da ne ti spori e toa e antivirus ama bara i masnia koj ima 4gb ram i intercore2quad q9600 neka si stavi norton i nema nikogas da fati virus !

Извини, ама ова што го кажа воопшто не е така. Точно е дека старите верзии на Нортон беа многу захтевни, но последната (2009) зема многу, многу помалку рам. Јас имам НИС 2008, и на компјутер со 1 гб рам немам никаков проблем, воопшто не го забавува комјутерот, и многу побрзо стартува од комбинацијата на AVG 8 + Comodo Firewall што ја имав пред тоа. А НИС 2009 користи уште помалку меморија од 2008. Ако не ми веруваш, погуглај малку или симни демо верзија (сеуште нема крак или пач за 2009).

Ако сакате да инсталирате антивирус (+antispyware + firewall и др.) и да заборавите на него, ви го препорачувам Нортон 2008, додека не се најде решение за 2009.

Izgleda i Symantec endpoint protection 11 ..... ne e los,kolku jas sto sum slusnal!

Panda Antivirus

Ja Koristam Pandata i mnogu sum zadovolen so e retko da se sluci da sum zadovolen od antivirus.
Isto taka mnogu mi se dopaga i Bit Defender.
I dvata se sklop od dobar interfejs i efikasnost.

касперскито колку време треба да се апдејтува?
го пуштив и симна 10мб дојде до 99% и пола саат седи на 99% и досега симна 14,5мб.
да го чекам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom