Најчудно и најинтересно додворување

• Креатор на темата Креатор на темата ^BaRbIkA^
  • Време на започнување Време на започнување
1. Fintata e da "padne" devojkata.
2. Fintata ne e da bide smesno.
3. Fintata e cudno i interesno.
4. Ne smesno.
5. Na smesno se smeeme.
6. Na "Moze da se upoznaeme?" se upoznavame.
7. Ne e glupa i prepotentna, uste vo sms da e ova i srekna nova 2002ra!
wot aj kjuti :-D
Na primer ti si smesen i imas povekje sansi od "moze da se upoznaeme" da kjaris bilo koja iako si nizok i gremlin :-D

wot aj kjuti :-D
Na primer ti si smesen i imas povekje sansi od "moze da se upoznaeme" da kjaris bilo koja iako si nizok i gremlin :-D

Ima razlika od "se zalubi ili uste ednas da pominam" do "wot" smesno. :cool:
Jasno e deka mnogu pagaat na smesno, ama ne na retardirano smesno.

Mene vakvo najretardirano pustanje mi e prasuvanje dali saka dzvaka, u meguvreme otvaram od dolgite orbit i pola mi visi od usta. :D
Toa koga veke e sigurno. Mene dodvoruvanje mi bese namaluvanje samodoverbata na devojkata pa zagarantirano muvanje. :D
Flertuvanje od ligav tip samo gi izdigaa, sokur. :D

Inace, gleas kako raboti. Mi namali samodoverba. Sega bi te. Recimo.

Еден ми рече: Мајка ми мора да те запознае.
И тогаш трчав најбрзо што можев.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
А пред тоа, со Катрина ти се обраќаше ?

:)

Катрина, Рита, Барбара... You name it

Не се знаевме во времето на Катрина, но веројатно поентата не е во името на ураганот, туку во пораката :)

Ми се имаат случувано разни дешавки, ќе издвојам една на која кога ќе се сетам уште се смеам, ми дојде буквално пред врата, плачејќи да му кажам кого сакам и јас ваква останав:eek: :pos:

Hey teacher leave them kids alone!! :D

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...TcLSKIsTDHflZ1K3_WLM5Ew&bvm=bv.47883778,d.Yms

Зборам со еден пријател девојкава ме згазна по патиката.Ми рече извини и во тој момент дур бев замуабетен со пријателот ми дојде искра и ја тапнав по рамото се сврте и реков нема извини ајде да играме.Пред тоа ја видов дека сака да научи да игра и ја земав раката и игравме салса,но беше нешто премногу дива по мој вкус.Пробував да ја смирам и да ја контролирам ситуацијата но ми излезе од рацете а тоа значи губење привлечност и губење на моето време.Така едно 5 минути поигравме и од никаде дојде клише моментот другарка и да ја спаси и бидејќи не ми правеше нешто мерак не пробував да ја откачам и реков повелете играјте.Да бев при себе и да ми се свиѓаше ќе и речев:Добар потег драга,го викна твојот ангел чувар,но џабе ти е кога си имаш муабет со ѓаволот.Бидејќи гледам да си најдам нешто за мене,сега кога ќе дојдат такви ситуации или ќе ги искорисатам двете девојки ќе играм заедно и ќе ги замуабетам или ќе и го речам горенаведеното.После тоа си се најдов со едно слатко девојче игравме бачата,многу фино,ама ептен слабо за мој вкус и му ја оставив на другар ми,видов дека му се свиѓа.Па ќе видиме може ќе му наместиме некоја девојка :).П.С секогаш број успеси,никој нема да знае колку неуспеси си имал кога ќе те видат со згодна девојка околу тебе :)
Ќорле,дај бе направи само-утепанство жити се :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom