Зборам со еден пријател девојкава ме згазна по патиката.Ми рече извини и во тој момент дур бев замуабетен со пријателот ми дојде искра и ја тапнав по рамото се сврте и реков нема извини ајде да играме.Пред тоа ја видов дека сака да научи да игра и ја земав раката и игравме салса,но беше нешто премногу дива по мој вкус.Пробував да ја смирам и да ја контролирам ситуацијата но ми излезе од рацете а тоа значи губење привлечност и губење на моето време.Така едно 5 минути поигравме и од никаде дојде клише моментот другарка и да ја спаси и бидејќи не ми правеше нешто мерак не пробував да ја откачам и реков повелете играјте.Да бев при себе и да ми се свиѓаше ќе и речев:Добар потег драга,го викна твојот ангел чувар,но џабе ти е кога си имаш муабет со ѓаволот.Бидејќи гледам да си најдам нешто за мене,сега кога ќе дојдат такви ситуации или ќе ги искорисатам двете девојки ќе играм заедно и ќе ги замуабетам или ќе и го речам горенаведеното.После тоа си се најдов со едно слатко девојче игравме бачата,многу фино,ама ептен слабо за мој вкус и му ја оставив на другар ми,видов дека му се свиѓа.Па ќе видиме може ќе му наместиме некоја девојка
.П.С секогаш број успеси,никој нема да знае колку неуспеси си имал кога ќе те видат со згодна девојка околу тебе