Најчудни јадења што сте ги пробале?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
koga ke vidam kako lugje jadat bubacki zivi ili suseni, se sto sum probala stavam vo kategorija normalna hrana, odnosno kombinirana taka da mojot zeludnik i moite oci ja prifatat. Jadam se i probuvam se sto mi se nudi, ama bubacki bljakkkkk!

Divi gulabi koi preku cela noc gi lazele mravki, dobro potpeceni na zar - zakon.

лепче намачкано со ајвар и одозгора Еурокрем...wicked

крокодилски филети на скара, месо од импала и не се сеќавам што беше третото во комбинација идеа, во Јужна Африка-Кејоптаун на главната улица во центарот на градот ресторан МАМАС
лудилоооо крокодилчето беше нешто невидено вкусно......мммммммммм

месо од мечка, мајко мила...ама не сум веге, така да како проверена месојатка, месото е ок, за мој вкус.И, да месо од коњ,жалосно.

Koga bev vo ukraina vo hotelot ni dadoa za jadenje zdenka(od piperka) so marmalad.BLJAK.Imase i mnogu drugi takvi cudni jadnja ama sea bas ne se sekavam tocno kakvi bea.Samo se sekavam deka tie tamu mesaa blago i soleno.:nesvest:

Имам јадено суши и ми се згади бљак...:pov:
Исто не сакам мозок и јазик

Прле, пред некој месец. Јас може сум јадел некаде незнаејќи, ама вака на видено? Уффф!:vozbud:

Во Париз јадев живо месо, нивни специјалитет. Одвратно.

Пред месец дена ми подметнаа брокули, пасиран компир, ориз и семки од тиква... А за пијалок боза (немаше вода, им секнала чешмата)
И леб немаа... ме понудија со симит:baeh:

П.С. Не повраќав после ова

денес јадев во италијански ресторан, сите порачуваат нешто на скара ова она, Маца убаво си порача пилешко, а јас свинско филе со сос од млеко и мед со мајчина душица, и убаво ми звучеше викам ееееј мед и млеко супер зимам тоа и онака сакам се да пробам леле тоа гадноооооо благо месото јас ич не размислив пробав 3-4 пати и блјак доста беше после да каснам од друго не можев сите вкусови ми се испомешаа :pos2:

kinesko pilesko so marmalad od jagodki .... a i svinsko so jabolka polnet krap so slivi - uuuuuu ....

jagoda na slagot : zabji kopani ( najjakoto nesto )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom