Најбрзиот веб прелистувач во светот... Firefox е ништо во споредба со ова...

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
ја си користам ОПЕРА, закон ми е....сафарито некако чуден фонт има...дали е до мене или шо е нз.. затоа ОПЕРА!!!

Тоа системот на Apple... Јаки фонтови, многу ми се свиѓаат.
А во четвртата верзија можеш да ги исклучиш, и да ставиш Windows Standard.

Edit > Preferences > Appearance > Font Smoothing : Windows Standard

Пред неколку дена (втори, дваесет и четврти) излезе најновата верзија на веб прелистувачот Safari. Оваа четврта верзија е побрза од Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Chrome,Mine Field и сите останати веб-прелистувачи!

Оокеј. Како ќе кажеш така е. :pos:

google chrome e najdobar, jas gi imam chrome,firefox,internet explorer,opera,safari,maxthon2,Avant Browser i flock.
i safari ne e losh :baeh::baeh::baeh:

google chrome e najdobar, jas gi imam chrome,firefox,internet explorer,opera,safari,maxthon2,Avant Browser i flock.
i safari ne e losh :baeh::baeh::baeh:
...е ај кажи ми што ќе ти се сите овие??...да не ги користиш сите случајно??

Top Sites bilo procesorski zahtevno taka da moze i da NE bide instalirano u zavisnost na kakva masina se instalira SAfarito.
Poveke tuka
Top Sites, another eye-candy feature of Safari 4 Beta, puts high-quality thumbnails of your most visited sites on a 3D wall. However, calculating thumbnails and rendering the wall can eat up 70 percent or more of CPU time on a 2.0 GHz Intel Core 2 Duo-powered Mac and Windows systems. If you're not willing to pay the cost, kill Top Sites entirely.

Не сум го пробал Safari-во, ама ова мислам дека би ти завршило работа. :)

стварта е што воопшто немам опција за top sites а го искористив линкот од првиот пост за download, каде што треба да стои иконата за top sites на сафарито нема ништо.. хмм, ке преинсталирам можеби ке се промени нешто, во секој случај фала за линкот:back:

Дете, Vnuce како прво може да ти биде татко, како второ може да ти биде професор по информатика.
Сам си докажа дека не се разбираш во овие работи. Батали тоа што на тринаесгодишниците на мсн им се курчиш дека нешто знаеш. Едно е да му збориш на некој што не се разбира (ќе мисли дека си којзнае кој), а сосема друго е кога ќе му зборуваш на некој кој се разбира... и нормално дека ќе ти се смее и дека ќе те нарекува noob.

Прашањево случајно да не не го виде ?
Сакаш да кажеш дека ти користиш Мекинтош (само немој да ми глумиш лудило дека си инсталирал "Мекинтош" на VMWare) ?

Туу бе каде со тој памет... и знаете дека е тотално срање, и пак го користите! (Windows : Shit Edition )

А демек ти шо користиш?

Дете, Vnuce како прво може да ти биде татко, како второ може да ти биде професор по информатика.
Сам си докажа дека не се разбираш во овие работи. Батали тоа што на тринаесгодишниците на мсн им се курчиш дека нешто знаеш. Едно е да му збориш на некој што не се разбира (ќе мисли дека си којзнае кој), а сосема друго е кога ќе му зборуваш на некој кој се разбира... и нормално дека ќе ти се смее и дека ќе те нарекува noob.

Прашањево случајно да не не го виде ?
Сакаш да кажеш дека ти користиш Мекинтош (само немој да ми глумиш лудило дека си инсталирал "Мекинтош" на VMWare) ?

Абе брат... Не збори што незнаеш. Како прво, никој не кажа дека користам Мек, како второ реков дека е подобар од Windows, зошто е...
И vnuce-puce-muce неможе да ме учи мене... Мене никој не ме учи од тука :baeh:
Сафари RULES!:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

:tapp::tapp:
Абе брат... Не збори што незнаеш. Како прво, никој не кажа дека користам Мек, како второ реков дека е подобар од Windows, зошто е...
И vnuce-puce-muce неможе да ме учи мене... Мене никој не ме учи од тука :baeh:
Сафари RULES!:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom