Најборбен играч

• Креатор на темата Креатор на темата ziak92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е(беше) најборбен играч???

• Roy Keane

Гласови: 24 7,6%
  • Rino Gatusso(Milan)

Гласови: 103 32,6%
  • Vieira(Inter)

Гласови: 6 1,9%
  • Poulsen(Juventus)

Гласови: 15 4,7%
  • Anderson(Manchester United)

Гласови: 13 4,1%
  • Gerard(Liverpool)

Гласови: 20 6,3%
  • Totti(Roma)

Гласови: 4 1,3%
  • Materazzi(Inter)

Гласови: 8 2,5%
  • Ballack(Chelsea)

Гласови: 12 3,8%
  • Lampard (Chelsea)

Гласови: 7 2,2%
  • Fabregas(Arsenal)

Гласови: 13 4,1%
  • Puyol(Barcelona)

Гласови: 24 7,6%
  • Cantona

Гласови: 6 1,9%
  • некој друг...(наведи кој)

Гласови: 61 19,3%

• Вкупно гласачи
    316
Да беше отворена темава пред 2 год. без ни мало размислување ќе напишев Гатизо. Човекот е стварно ѕвер, но во последно време се забележува дека веќе не е истиот т.е. годините си го прават своето. Така да за мене моментално најборбен играч е Џерард ... !!!*

Според мене Рој Кин...а во денешницата Есиен

Фламини без конкуренција , само видетего само како игра можда не е некој добар техничаш што знае да даде добар пас или да издрибла двајца-тројца играчи ама трча насекаде по теренот и ги спречува акциите , на крајот на натпреварот секогаш кога се покажува статистиката кој има највече истрчано тој е прв со над 10 километри !!!

Spored mene Gatuzo i Kuyt zivotni daj im niva za 15min ke ja izoraat dvajcata ne se normalni takvi igraci treba mislam deka treba da se ima u tim a ne zvezdi i manekeni da se setaat na terenot

Правите анкета , ставате 100 играчи а никаде не го гледам Хавиер Занети . Што анкета ке беше ова , Тоти со палецот во уста е ставен , Занети не . Смешки .

Маскерано според мене. :salut:

glasav za roj kin , inace segasniot trener na blekburn Paul Ince za mene e najborbeniot igrac sto go znam , na listata bi go stavil i robi sevic i sekako nasiot Velice Sumolikovski poz:salut:

Карлос Тевез бидејки се бори докрај за секоја топка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom