Најборбен играч

• Креатор на темата Креатор на темата ziak92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е(беше) најборбен играч???

• Roy Keane

Гласови: 24 7,6%
  • Rino Gatusso(Milan)

Гласови: 103 32,6%
  • Vieira(Inter)

Гласови: 6 1,9%
  • Poulsen(Juventus)

Гласови: 15 4,7%
  • Anderson(Manchester United)

Гласови: 13 4,1%
  • Gerard(Liverpool)

Гласови: 20 6,3%
  • Totti(Roma)

Гласови: 4 1,3%
  • Materazzi(Inter)

Гласови: 8 2,5%
  • Ballack(Chelsea)

Гласови: 12 3,8%
  • Lampard (Chelsea)

Гласови: 7 2,2%
  • Fabregas(Arsenal)

Гласови: 13 4,1%
  • Puyol(Barcelona)

Гласови: 24 7,6%
  • Cantona

Гласови: 6 1,9%
  • некој друг...(наведи кој)

Гласови: 61 19,3%

• Вкупно гласачи
    316
И кој ке гласат за Џони реп, Нескенс, Крол?
Некој шо иамт 14 години, дедому требит да го викнит

јебига, тие со 14 и Кантона и Кин тешко да ги знаат :toe:

јебига, тие со 14 и Кантона и Кин тешко да ги знаат :toe:

Ако ги интересира, верувај ќе знаат.Јас од мал ги знам сите тие стари играчи.Мислам најдобриоте играчи од минатато.Кој го интересирало барал да научи.Не како навивачите на Челзи, ни Ѕола не го знаат:)

Ако ги интересира, верувај ќе знаат.Јас од мал ги знам сите тие стари играчи.Мислам најдобриоте играчи од минатато.Кој го интересирало барал да научи.Не како навивачите на Челзи, ни Ѕола не го знаат:)

Мали, појќе знам за Ѕола него ти за самиот себеси. Не генерализирај во иднина, те молам.

Мали, појќе знам за Ѕола него ти за самиот себеси. Не генерализирај во иднина, те молам.

Сори, знам дека ти знаеш.Згрешив што генерализирав, мислев на новите навивачи на Челзи.Од 2004/05 наваму.Не и за старите.И не знаеш колку знам за себе, џабе ти е таа споредба:)

Поулсен според мене е борбен играч не само тој има и други пример :
-Матераци
-Келини
-Каморанези
-Гатусо
-Пујол
Има и многу други борбени се а за мене Поулсен како што го гледав .. е ЗАКОН ! :vozbud:

ne znam zaso ste go zaborajle Edgar Davids!!! pit bull ne go vikaa za dzabe...spored mene taj e ili barem bese najborben.... ever!!

Занети од Интер си го забораил...

-Поулсен
-Матераци
-Келини
-Недвед

Има и многу други борбени се а за мене Поулсен како што го гледав .. е ЗАКОН ! :vozbud:

Нешто ке променам во постот мој пред 1 ден .. ке се исправам
Овие болдираните се најборбени играчи според мене ... ги изменив ..

Ќе видите сеа што е борбеност од Душан Баста....Мислам дека во сериа А ке биде најдобар дифендер!

Нешто ке променам во постот мој пред 1 ден .. ке се исправам
Овие болдираните се најборбени играчи според мене ... ги изменив ..
Да бе да го земаа Поулсен Јуве и одма ајдее најборбен е пред тоа оти не викаше така
А овие што си ги исправал ти се занигде:tapp:

Инаку ти што си ја направил темата си ги заборавил Ван Дер Сар,Керик,Роналдо,Сколс,Видич,Рио....и Фергусон :tapp::tapp::tapp:
Само не ми е јасно како може Андерсон да го ставиш еј:nesvest::nesvest: дечкото не настапи на повеќе од 15 натпревари и готово најборбен е
И не ти држат вода овие пензионираните нив ги има барем 50 по поборбени од овие што ти се напишани
Еве од мене
Гатузо,Занети,Давидс,Пујол,Есиен,Руни,Виеира,Малдини и Маскерано

Definitivno toa e Gatuso.Covekot kako da ima dve srca koga ke izleze na teren da igra:cuc:

hahhaah fabregas od ovie igraci
imgres

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom