Најбизарна причина за раскинување

ми здосади..најискрено xD

-Сакам да раскиниме.
-Зш?
-Така.
-Добро.

:icon_surp

у средно беше...ич не сум бркал други женски и поради тоа она ич не се замарала и не и било интересно така....а ја уште и викам чекај идеме 2 месеца само, ќе почнам да бркам други...и тоа жив озбилен, барам било кој начин да спасам веза...:icon_lol:....хаххаааа кога ќе ми текне само какви се не глупости правев за неа...али тоа ти е...пусти женски добар гз кога ќе ти влезе у глава, губиш памет

Тој ден славиме јубилеј 1 година.
Јас- Ај дојди па ќе излеземе некаде (за да прославиме наравно)
Тој- Ќе дојдам ќе поседам и ќе одам кај Дејан да гледаме фудбал.
Јас- Епа оди кај Дејан и да не си ми се јавил веќе.
Толку беше :pos2:

Најбизарна причина од типот АБЕ НЕШО СУМ КНАП СО ВРЕМЕВО АЈ КОА ЌЕ БИДАМ СЛОБОДНА ЈАС ЌЕ ТЕ БАРАМ !:vozbud::vozbud::vozbud:

Најбизарна причина од типот АБЕ НЕШО СУМ КНАП СО ВРЕМЕВО АЈ КОА ЌЕ БИДАМ СЛОБОДНА ЈАС ЌЕ ТЕ БАРАМ !:vozbud::vozbud::vozbud:

Тоа не е причина него начинот на кој си раскинала : )
Причината веројатно е затоа што не ти одговарал сигурно како партнер ;)

posle 2 i pol godini vrska, si najde nekoj preku fb, i go frli celo toa vreme za nesto nenormalno..:(((

Пред некое време женската на другарче му раскина заради тоа што другаров не сакал да ја запознае девојка му со баба му хахаххахахаха, после се смирија. Иначе идат година дена. Па ај најди побизарна ствар од оваа.

Пред некое време женската на другарче му раскина заради тоа што другаров не сакал да ја запознае девојка му со баба му хахаххахахаха, после се смирија. Иначе идат година дена. Па ај најди побизарна ствар од оваа.
Да побарала да го запознае дедо му :D

Зш ко ќе се муваме ги гледаш Роџер Брадрс?:тоалет:

-Сакам да раскиниме.
-Зш?
-Така.
-Добро.

:icon_surp
Ни е причина, ни пак е бизарно.

Еве Бизарно, со големо Б.
posle 2 i pol godini vrska, si najde nekoj preku fb, i go frli celo toa vreme za nesto nenormalno..:(((
Едно време ваквите причини ми беа неверојатни, ни сега станаа секојдневие.

Мислев дека сакам врска со тебе, ама не сум сакал...:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom