Најбизарна причина за раскинување

значи темава е најглупа причина за раскинување...

мислам дека ова е ВРВ на сите глупости...
значи типот преку порака и раскинува на сестра ми со образложение дека тој сака да биде со неа дека се е океј у нивната врска но имало една многу голема работа.... нешо у стил беше МАЈКА МИ НЕ МИ ДАВА ДА СУМ ЗАЉУБЕН НА ОВИЕ ГОДИНИ БИДЕЈКИ ТРЕБА ЦЕЛОСНО ДА МУ СЕ ПОСВЕТАМ НА ФАКУЛТЕТОТ....

сестра ми ја памтеше поракава до пред некој месец до точка.. дента кога ми ја кажа прснав од смеа.. какви се луѓе има на земјава немате претстава!!!
:tapp::tapp::tapp::tapp:

едит: врската траела цели 7 дена.. односно една недела !!!

Ај ќе кажам едно раскинување на познаници. Смешно-глупо-ретардиран начин:

Дечкото на девојката: Извини морам да ти раскинам зошто ќе одам да студирам во Скопје, ти ќе останеш тука, па тешко дека ќе ти останам верен. :pos:

Моментот е што девојчево и дечково се ко Џоли и Ванчо Петрушевски, во убавина се разбира.

Најбизарно раскинување е заради разликите во вкусовите - т.е. дали еспресото е подобро од турското кафе.

:vozbud:

значи темава е најглупа причина за раскинување...

мислам дека ова е ВРВ на сите глупости...
значи типот преку порака и раскинува на сестра ми со образложение дека тој сака да биде со неа дека се е океј у нивната врска но имало една многу голема работа.... нешо у стил беше МАЈКА МИ НЕ МИ ДАВА ДА СУМ ЗАЉУБЕН НА ОВИЕ ГОДИНИ БИДЕЈКИ ТРЕБА ЦЕЛОСНО ДА МУ СЕ ПОСВЕТАМ НА ФАКУЛТЕТОТ....

сестра ми ја памтеше поракава до пред некој месец до точка.. дента кога ми ја кажа прснав од смеа.. какви се луѓе има на земјава немате претстава!!!
:tapp::tapp::tapp::tapp:

едит: врската траела цели 7 дена.. односно една недела !!!

хахахахаха... оххх добро е ова. :)

Причина: Да ме изневеруваше ќе те сакав повеќе, сакам несигурни машки.
Одговор: Еби се, од кај знаеш дека не те изневерував...
Крај

причина... у која црква ке се иде за велигден....

Во лудите денови кога бев прва година средно идев со едно (се извинувам за израз) педерастично дете онака чисто безвезе колку да ми се пополни времето.Кога немаше причина да му раскинам му пишав СМС "Ане колку да те информирам јас си фатив друг дечко да знаеш,ако сакаш ќе останеме другари,а ако несакаш не ми викај утре здраво и подобро е шо дозна од мене него од друг"
Си се чудам на мозокот што сум го имала...:kesa:
и уште една после 9 месечна врска...
Долга безвезална кавга зошто сум отишла на забава а не сум му кажала...
Тој- готово е со нас...
Јас-па ти ли ќе кажеш дали е готово?
Тој-па ајде кажи ти?
Јас-готово е со нас...
Си отиде и другиот ден бевме како странци ... Ебате паметот.

Втора година средно, заедно со типот сме 1 месец, и еден ден ко гром од ведро небо ми вика: „Мора да раскинеме, не ни е судено“. Кога го прашав зошто, ми рече:„Кога мастурбирам не те замислувам тебе, ја замислувам Ева Лонгорија“.

:pos2::pos2::pos2:Леле луди години!!

Ај ќе кажам едно раскинување на познаници. Смешно-глупо-ретардиран начин:

Дечкото на девојката: Извини морам да ти раскинам зошто ќе одам да студирам во Скопје, ти ќе останеш тука, па тешко дека ќе ти останам верен. :pos:

Моментот е што девојчево и дечково се ко Џоли и Ванчо Петрушевски, во убавина се разбира.

Па ова и не е некоја глупост :pos2: во слична ситуација се наогам и јас моментално :uvo:

Втора година средно, заедно со типот сме 1 месец, и еден ден ко гром од ведро небо ми вика: „Мора да раскинеме, не ни е судено“. Кога го прашав зошто, ми рече:„Кога мастурбирам не те замислувам тебе, ја замислувам Ева Лонгорија“.

:pos2::pos2::pos2:Леле луди години!!
OMFG :vozbud::pos2::pos2::pos2: На другарка што и се деси,типот и раскинува и после и вика абе ако сакаш ќе сме заедно ама да смеам да те варам пошто и јас имам потреби :uvo::nesvest:

Se smeev na porakava od mojot prv "decko": Mora da raskineme zatoa sto koga jas te sakav, ti ne me sakase mene. :pos2:

Добро, сите раскинувате по пораки? Бескичмењаци :)

Било како по смс е бизарно :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom