Нај кул место за излегување во вашиот град!

Б-52 и селект.За на кафе екстрим.

За копиљаци ко мене, Левел и Динамик се сеа шемата ... :)

За кафичиве незнам.Си седам јас у Mango у населба секој ден:) Иначе најкул место си е Colosseum. Ама четврток и сабота. Највише ми се се свиѓа ради музиката и самиот изглед на дискотеката НЕ ради шема некоја.

KOJ NE BIL I KOJ SAKA LATINO MUZIKA MU GO PREPORACUVAM KUBANSKIOT KAFIC DEL MEDIO ILI PORANESNO DALI

la bodegita del medio...ne sum bil ama vikaat mn zakon deka e....ina4e za mene new age

Штип - Ice,,додека сум за виќенд дома а инаку кога сум у Скопје Coloseum ili Hard Rock

Ај да пишам за Дебар:Фусион и Зогу.

Скопје кај ке ти свирне :Колосеум и од кафичиве сегде Рамстор ваму таму

јас од шо сум разочаран од тава шо се дешава у Струмица навечер , кафански човек станах.
иначе по природа слушам сосем трет вид на музика (гледи потпис), ама нема теорија некој DJ (шо се викат мочковците шо пуштат музика у Стр) да има макар 5 песни од тии 5000 шо ги имам јас. Они јес да пуштат електронска музика, ама едно исто па исто, некој глупи хаус ефтини песни шо ја "пале" простата маса у Струмица шо владее, шо од 10ипол до 12 сааато стоот здрвани на мааста и чекат да пуштат дара бубамара и дигат чааште, кршат стакла и рпаљето си префрљат меѓу них, а и се тепат често. единствено до саа еднач саалам си имам поминано на излеване как шо си го замислувам, тава беше Селект , минатото лето , на Смирноф Парти,дено беше четврток, значи без ного гужва , не дека беше којзнаа шо, ама Селект у петок и сабота е тешка сељачана станано, од 50 маси у баро, на 20 маси има по 100 човека и смрде на мишки и др. телесни течности шо го праат неподносливо "журкането??". значи , моментално најфини места за излеване , јас девојчето и друштвото у (риболовно друштво)Бистро, 15 души јадаме и пииме додек не ни доо на грлото тава шо сме го внеселе, сметка 2000 денара, па после кој как е расположан на дека ќе ја фане.
иначе со душа чекам да се стопле уште малко, за 2-3 недели, кој сака ќе ме најде на фак, и цело лето ќе сум тама, како и до саа шо ја прааме 3-4 години уназад.
значи, излеване у Струмица, мајнејте тии митове најјак ноќен живот, најјаки женски, ако сте такви избирливи и критички настроони, как јас шо сум, на фак, у парко/градинката, Бистро, Либра, Холидеј, добро друштво, пиво чипс кикирики(вакумирани) и нешто благо.
тенкјуверимач

Кочани - Club Caffe Manaus. Веќе 5 години постое и веќе 5 години е најдобар.

па нема кул места... кај нас за да си кул треба да го знаеш тој на врата за да влезеш на демек кул место (накоја од дискотекиве).......
затоа практикувам помирни места т.е. кафулиња.
insomnia,kartel.ciao дефинитивно топ места у градов.

"3та смена" кај Стела на тревникот :pos:

Tergovski. Garden ziva muzika ajmoooo !:

Ин Струмица на ФАК ЈУ !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom