Нај кул место за излегување во вашиот град!

За на кафе седенки Кафе 19 и МАФ МАФ ми се нај КУЛ како што би кажале вие, а за на добро журче, секако Селект, но избегнувајте да одите петок и сабота зашто е полно. Најубаво е среда и четврток, караоке, и чат пат по некој ДЈ. Приметивте дека за Струмица зборувам!

Оди бе, веќе ни 19 ни ништо не бива во Струмица. Многу ретко да пуштат нешто стварно за скокање. We need trance, people. Not some ******* турбо-глуп фолк, и рап. А во б52 ке го слушам најглупиот ДЈ на светот, Ацо (Алекс). Песните ги мене на секои 2 месеци, ке земам ке му исклучам PC-то преку кој ги пуште тие песни. Ти му викаш пушти нешто за скокане, он пуште продиџи. Рипаш десетина минути и му викаш ај сега транс нешто, од Тиесто малко Трафик нешто, он пуште катастрофа.... рап.

дечки ако одете во штип задолжително е да го посетете ice, за вљубените го препорачувам четвртокот како ден, а за останатите петок и сабота.
*[едитирано од модератор]
(Напиши места, а не линкови до други сајтови)
http://www.stiponline.com

Selekt definitivno za nokno izleguvanje a taka za preu den na kafe 19 ili extrime...:) Vo Strumica :)

Mene mi se super "Sense" i toj kaficot "Mala Stanica", pozadi Ramstore sto e. Kul mesta, mesta kade sto ne pustaat turbofolk!:je:

мене почна амбасадор да ми станува супер (изглеа дека правам журки таму и по мој мерак се пучта музика, значи без шабанско) хахаха

vo Ohrid sekoj vikend se odi vo PARK.
Po jaka diskoteka od park vo OH mislam deka nema. Sve e tehcno muzika. SUPER ZA IGRANJE i otkacuenje

vo Ohrid sekoj vikend se odi vo PARK.
Po jaka diskoteka od park vo OH mislam deka nema. Sve e tehcno muzika. SUPER ZA IGRANJE i otkacuenje
точно другар ! и позапалени женски од таму нема :D ! со трчанње одам таму секојпат ! срекен до даска :D:D:D !

Во Штип,Ice е супер.Јас одам во Fashion највеке. Али највеке ме нервира кога почнат да пуштат српски,после 12 обично. Имаш и Scream во трговски и таму е супер,само мораш да стоеш цела вечер нема кај да седнеш

Vo Prilep Aporea e naj kef kafic za undergrund people!! So e najvazno nema turbo folk. Drugoto e seto zagrozeno. E sega vo leto nema mnogu guzva posto site vo park se premesteni:pipi:

незнам шо е шемава во охрид сиве по парк се запалени...јас еднаш бев ама нешо не ми е по кејф....мислам убо си е,ама не е ко за мене.
за мене идеално место во охрид дефинитивно balance :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom