Нај кул место за излегување во вашиот град!

Вечерва во Селект компанија Џеј Џеј, Елвир, Некст тајм.
Во Платинум пак Врчак, Роберт, Гаџа и компанија.
Сами проценете какви кул места за излегување имаме!

еххх бе златен ВИТЕЗ. Прекрасен кафич позади 7ца во Аеродром. Мојот втор дом. Ем евтино, ем топ друштво и тоа ко ќе го споиш добиваш ТОООППП ПРОВОД!!! :)

Да да многу кул:vozbud:

Иначе за мене во Скопје најокеј места ми се Кастро, Маракана, Хавана и чат пат неколку кафичи.

Strumica zamruva za ileguvanje. Ete i 19ka napravija samo kafe shema da e...Inaku najubavo mesto STUDIO IN pa posle mozi platinum

велес
nocturno
строго во недела на рок жур иначе се друго е шабанија во велес

во Кавадарци најтоп место за излевање до 1hКруна а после е 1 express caffe дефинитивно секогаш има забава на ниво :pos2: респекат за Нано газдата на дискотеката :back:

koja mesavina na muzika-katastrofa

Иначе за мене во Скопје најокеј места ми се Кастро, Маракана, Хавана и чат пат неколку кафичи.

Се согласувам. Од кафичите би го издвоил Old School Cafe (карши Олимписки).

Хммм најкул . . . Сељакот (Гевгелија), по кул здравје, фура од тие фолиите не само што е кул туку и кокал ладно е :)

Jaooooooooo Kruna (Kavadarci) e zakon drugo ne poshuam nisto dodusa ako vi e za krkanica ojme u Moneta na Trio Grande uste tamu ne su bil :pos2:

abe lugee daj kazete nekoi mesta,kafici za izleguvanje vo skopje so idat deca od 15 do 18 god nekoi kafici bilo so aee pliss

Abe dali nekoi znae mesto u Skopje kaj sto ima samo mladi a ne nekoi 40 godisni so gi brkaat site zenski i ne mozes da fatis nesto pa i da si pomines ubavo

da stvarno znae li nekoj kaj so idat pomladi na pr 15,16,17 god??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom