Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
Надал ќе го растури бе што вие :)

Како што можевме да видиме оваа сезона на Федерер АТП-турнирите не му беа предизвик.Според мене Федерер денес има неповторлива шанса да го комплетира тоа што му недостасува,и ако успее во тоа мислам дека полека но сигурно ќе стане на еден од најдобрите,ако не и најдобар на сите времиња.Надал е фантастичен на земја,но мислам дека мотивацијата е поголема кај Федерер,што е одличен предуслов за едно финале, и мислам дека ако Федерер успее да освои 2 сета,во петтиот може се да се случи,такада едвај чекам да дојде 3!!!!!COME ON ROGER!!!!!

Демек изминативе 3 финалиња немал мотивација. Со мотивација не може да се победи Надал.
Ќе го јаде Федерер пак.

Надал е животно на земја но сакам Федерер да освои бидејќи ја нема оваа титула досега освоено.

let's go roger let's go !! ако е федерер мотивиран рафа уште повеќе , ова му се моменти на слава тука е најак си знае ова му е единствена шанса да освои гренд слем едноставно не го бива на други подлоги .
за роже е сега или никогаш , ваква шанса ретко ќе му се улаже во иднина

Уфф...каков кеиф ми прави Надал...првиот сет го направи мало дете на Федерер. Го врати во прво одделение:) 6-1 еј :) :)

Ајде мајсторе сруши го :)

Надал е поспремен и повеке му одговара земја отколку на Федерер. Иако сум за Федерер, меѓутоа мислам дека ке тепа Надал, у страшна форма е !!!

Прв сет
6-1 за Надал

Втор сет
6-3 за Надал

Трет сет
6-0 за Надал

Го направи мало дете...3-0 во сетови ...тооо машино :)

Федерер ми е ко ритардо. Menos mal que gano Rafa! :je:

Браво РАФА,браво Мајсторе ми го направи меракот го направи мало дете ....:vozbud:

Пу пу на здравје бричењето, догодина здравје пак:jaj:

Дефинитиво Федерер беше најмотиворан! :haha:

...немам зборови...Рафа...мајсторе...Рафа...

јако јако , браво за рафа , го распарчи федерер

uuuuhhhh,ova bese opasnoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

ne pametam koga federer bil iscisten vaka ko denes....6:0 u posledniot set....

dobar e ciganov ama do kraj na godina kje go jade poso sea zavrsija turnirite ne zemja.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom