- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 11
Сега за сега само Oriflame и добро ми оди а мислам може и во Avon да се зачленишvo Avon ne si probal?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега за сега само Oriflame и добро ми оди а мислам може и во Avon да се зачленишvo Avon ne si probal?
Mozes da rabotish kako distributer za nekoja firma. Ubava rabota e samo mnogu patuvale ke treba nekolku gradovi da snabduvash so tie proizvodi od firmata. Distributerot ima rabota da odi i da ja nudi robata i da pravi naracki. Vo zavisnost od firmata sam ke si ja redish robata ili ke ima covek sto ke ide so tebe samo za da ja redi. I nesto sto e mnogu interesno e toa sto te zadolzuvaat so kola bitrebalo taa da si stoi kaj tebe postojano a nekoi firmi dozvoluvaat da si ja vozish i nadvor od rabotnite casovi.Мене ме интересира каде и дали воопшто може некој да те вработи без средно,а да имаш 18 години и да имаш возачка дозвола ? Каде би можел да се вработам,освен утовар истовар ?
Mozes da rabotish kako distributer za nekoja firma. Ubava rabota e samo mnogu patuvale ke treba nekolku gradovi da snabduvash so tie proizvodi od firmata. Distributerot ima rabota da odi i da ja nudi robata i da pravi naracki. Vo zavisnost od firmata sam ke si ja redish robata ili ke ima covek sto ke ide so tebe samo za da ja redi. I nesto sto e mnogu interesno e toa sto te zadolzuvaat so kola bitrebalo taa da si stoi kaj tebe postojano a nekoi firmi dozvoluvaat da si ja vozish i nadvor od rabotnite casovi.
Човече за да бидеш пријавен треба да имаш 18 години, не знам што не е јасно. Без 18 години можеш да бидеш само конобар у некој кафиќ што работи за дневница и ништо више.
Можеш бе, можеш да работиш....нема врска дали си со средно или не или си полнолетен или не...единствен услов е да имаш наполнети 15 годиниА дали за на бензинска,мора да имаш завршено средно ? да точиш гориво ?[DOUBLEPOST=1410474908][/DOUBLEPOST]
Ај не се праи паметен,човече.Прашањето ми беше дали можам да работам со наполнети 18 а немање средно образование,односно сеуште сум 4та година.
Чоече.
А дали за на бензинска,мора да имаш завршено средно ? да точиш гориво ?
А ти што се замислуваш?ќе изгледаш ако рудар во Чиле после тешка смена на работа. .
А ти што се замислуваш?
Stvarno neznam dali ima nekoe pravilo okolu toa dali treba da imas zavrseno. Inache toa ti e top rabota za mlad covek.А дали за на бензинска,мора да имаш завршено средно ? да точиш гориво ?[DOUBLEPOST=1410474908][/DOUBLEPOST]
Ај не се праи паметен,човече.Прашањето ми беше дали можам да работам со наполнети 18 а немање средно образование,односно сеуште сум 4та година.
Чоече.
Што работи претставникот, а што менаџерот?Авон нуди да работите како :
1. Претставник - Попуст на вашата порачка до 30%, бесплатни обуки, можност за заработка и подароци. Прв подарок е најновиот парфем од Авон.
2. Менаџер - да поставите свое работно време, да работите од дома, да бидете сам свој шеф,развивање на кариера и можност за одлична заработувачка.
За сите заинтересирани повеќе информации во inbox.