Набљудување

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.626
Поени од реакции
13.383
Веб-сајт
www.facebook.com
не знаев како да ја наречам темава али е ок!Дали ви се случило кога сте сами во некоја соба или кога гледате филм потполно сами да ви се појави едно чувство како некој да ве набљудува ! мене тоа мн ми се случува и ме вади од памет ! не знам дали е до мене па ако на некој му се случува тоа нека пиши поздрав

Momce mi se cini deka gledas premnogu adult movies.

Znaes kako velat koj e najnapregnat organ za vremeto na gledanje adult movies???
Uvoto !!! Celiot si pod stres da ne vleze majkati vo sobata :)

Da mi se slucuvalo i na mene da pocuvstvuvam takvo nesto duri i koga spijam!pozz...

да ми се има случено, тоа е најчесто кога гледам хорор филмови а тоа е така од мн причини да не ги набројувам една од нив е напрегнатоста и вниманието со кое го гледаш филмот или било што и ред др работи....

daaaaa. non-stop....
creepy e stvarno...

Momce mi se cini deka gledas premnogu adult movies.

Znaes kako velat koj e najnapregnat organ za vremeto na gledanje adult movies???
Uvoto !!! Celiot si pod stres da ne vleze majkati vo sobata :)
nemam majka a ako me naceka tatko mi nema niso da mi reci taka da ... ne sum pod stres sorry so ti go velam...

Шо мајка бара темава во мистерии?

не постои такво нешто. тоа е само сценарио во нашиот ум.

tacno i jas go imam toa custvo deka nekoj me nabljuduva..........ali da vi kazam moze i nekogas nekoj me nabljuduval bidejki vo kavadarci ima mnogu manijaci(ozbilno)

tacno i jas go imam toa custvo deka nekoj me nabljuduva..........ali da vi kazam moze i nekogas nekoj me nabljuduval bidejki vo kavadarci ima mnogu manijaci(ozbilno)
a mene koga odam da ja zatvoram vratata vo podrum brzo begam mislejki trca nekoj po mene i toa noke da toa e svcenario na nasiot um ama mozi i vistina e :)

не знаев како да ја наречам темава али е ок!Дали ви се случило кога сте сами во некоја соба или кога гледате филм потполно сами да ви се појави едно чувство како некој да ве набљудува ! мене тоа мн ми се случува и ме вади од памет ! не знам дали е до мене па ако на некој му се случува тоа нека пиши поздрав
До тебе е, ако нема никој во собата тогаш сигурно знаеш дека нема никој, ако ти се појави тоа чувство пак едноставно употреби го насловот. Набљудувај го очигледното, и гледај го тоа што го гледаш, а не тоа што мислиш дека го гледаш. По одреден период ќе го изгубиш чувството дека некој те набљудува зошто ќе увидиш дека нема такво нешто.

Luge toa e psihicki strav
jas ne zaspivam bez da mi raboti tv taka sum naviknat go mestam za pola cas da se gasi i si legnuvam.
iako znam deka nema nisto :toe:

lele koga gledam horor filmovi samo se vrtam okolu mene.za cista sigurnost.mozi ima nekoj...

ili koga sleguvam so liftot odma izleguvam od liftot i so trcanje nadvor.nz zosto...ama strav mi e ko nekoj da me brka.

Back
На врв Bottom