На што мислите додека мастурбирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

На што мастурбирате?

• на секс со некој што го знам и ме пали

Гласови: 251 61,1%
  • на секс со некој со кој сум имал/а секс и ми било убаво

Гласови: 53 12,9%
  • на јавна личност

Гласови: 17 4,1%
  • на романтика

Гласови: 9 2,2%
  • на ептен kinky фантазии

Гласови: 43 10,5%
  • ќе наведам во пост

Гласови: 38 9,2%

• Вкупно гласачи
    411
Acid напиша:
За разлика од вас жените кај нас ретко се случува да мислиме на личноста со која си имал секс додека мастурбираш... Односно, поточно е тоа дека мажите кога мастурбираат (барем јас) не можат да мислам и да се концентрираат само на една работа (личност).

Обично кај мажите тоа е како "Тhe best of", нешто како кратко филмче, убаво измонтирано со рандом слики од повеќе "случки", порничи, па и девојки кои дури немора ни да ги знаеме.

DAAAAAAAAAAAAA :) i jas sum za " THE BEST OF..." :) nema potreba da pishuvam povekje :)

jas licno ne moram da mislam na masko za da se zapalam,go pravam toa sto mi prija i me pali!

Па сигурно не на моменталната економска состојба во земјава, или на аграрните реформи :pos:

На секс со некој што го познавам и ме пали, најчесто, или секс со “замислена„ личност...:)

Ja sekoas probuvam da si najdam nekoja raskosna ubavica. Onaka si ja prestavuvam u glaa i si peram racno alista. Iako toa u posledno vreme, retko mi se desava.
Ama kako i da e, sekogas sum mislel na nekoja epten sexy zenska. :)

zamislena osoba :) ili devojka koja mi ostavila vpecatok :)

Acid напиша:
За разлика од вас жените кај нас ретко се случува да мислиме на личноста со која си имал секс додека мастурбираш... Односно, поточно е тоа дека мажите кога мастурбираат (барем јас) не можат да мислам и да се концентрираат само на една работа (личност).

Обично кај мажите тоа е како "Тhe best of", нешто како кратко филмче, убаво измонтирано со рандом слики од повеќе "случки", порничи, па и девојки кои дури немора ни да ги знаеме.

nesto slicno!

уффф, на тие трите цајканки вчера што се шетаа низ плоштад-улица Македонија-ГТЦ-Рамстор...
се зезам неам маструбирано во блиско време, иако постов е офф-топик сепак незнам колку приметија од форумов вчера имаше едни три секси цајканки околу 17/18/19 години имаа...
еден другар што би ги нарекол: симболи за маструбирање.

Хм....правам комбинација од повеќе девојки т.е. си правам една перфектна најдобра нај ТОП шо би се рекло и почињам:drk::pos:

Najmnogu na bivsata devojka majka i :) Jaooooo kakva e :)

Dolphin напиша:
до декември на што све не... Само на машки и на животни неам помислено...

Од декември... И ондак то...:wub:

Sto pol si ti?
Kakva vrska imaat maskite i zivotnite sto gi sporeduvas?
Sekoj ima falinki ama kaj tebe se mnogu do izraz

KOMSHIVKATA od treti! A be pustoto mozi majka da mi bide ama AJ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom