На повидок нова војна на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата malesh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ООООО Бугари , БУгараши и остали смрадови

проблем имате од страв од демократска Србија баш Вие , ке Ве претрка у трката Европа за година дена откако ке влезе ... и ке биде лидер на Балканот заедно со Грците а Вие ке го испушите ко жути тогаш.

Молете Бога да не прифатат независно Косово у трампа за влез во ЕУ и Република Српска у пакет.

Поголеми инвестиции има у Србија сега него во Бугарија и Романија заедно.

Србија има јака дијаспора , кнов хоу , интелигенција , стручњаци и коа ке влезе сите пари од ЕУ диригирано преку Грците ке се слејат токму во неа .

Ја баш сакам да биде независно Косово најискрено ,на Србија сега не и треба Косово ке дојде време ке си го земеме пак , а за 5 години Србија ке биде исто рамниште ко сега Грција што е а Вас ке Ви остане само проституција каде што сте најаки може и у ЕУ .

Србија ти је брале јака ко земља после толку санкции ратови бомбардирања имаат појак стандард и од Бугарија и од Романија , и да Србите секаде ги има до Токија и назад... дупло повеке него дома . Додека Вие бевте позади железна завеса затуцани охи риеа ко кртови и станаа некој и нешто по Запад а на Вас е тек да тргнете тој пат зад кој касните веке 25 години цирка. Једном реЧју наебавте !

е така живи били па видели , ја кажуем ако се даде Косовонезависност за 1 год максимум по тоа Србија е во ЕУ пред сите ... да и пред Хрватска !

Затоа уживајте дури трае нема да биде за долго.

Прав си бате

"

проблем имате од страв од демократска Србија баш Вие , ке Ве претрка у трката Европа за година дена откако ке влезе ... и ке биде лидер на Балканот заедно со Грците а Вие ке го испушите ко жути тогаш.

Молете Бога да не прифатат независно Косово у трампа за влез во ЕУ и Република Српска у пакет."

И обеднен уран имате повеке, и необеднен уран и газ, и нафта и злато и све. Леле си будала, преди Хрватска - немате шанса, ако не одлучат маджарите да ви бутната со Војводина наедно, ха-ха-ха...
А иначе добро, дека за 60 години зад железна завеса сега сме наедно. И немој лупа за рат, зашто овај циркус е било CNN-рат.

Молете Бога да не прифатат независно Косово у трампа за влез во ЕУ и Република Српска у пакет.

Поголеми инвестиции има у Србија сега него во Бугарија и Романија заедно.

Србија има јака дијаспора , кнов хоу , интелигенција , стручњаци и коа ке влезе сите пари од ЕУ диригирано преку Грците ке се слејат токму во неа .

Ја баш сакам да биде независно Косово најискрено ,на Србија сега не и треба Косово ке дојде време ке си го земеме пак , а за 5 години Србија ке биде исто рамниште ко сега Грција што е а Вас ке Ви остане само проституција каде што сте најаки може и у ЕУ .

Србија ти је брале јака ко земља после толку санкции ратови бомбардирања имаат појак стандард и од Бугарија и од Романија , и да Србите секаде ги има до Токија и назад... дупло повеке него дома . Додека Вие бевте позади железна завеса затуцани охи риеа ко кртови и станаа некој и нешто по Запад а на Вас е тек да тргнете тој пат зад кој касните веке 25 години цирка. Једном реЧју наебавте !

е така живи били па видели , ја кажуем ако се даде Косовонезависност за 1 год максимум по тоа Србија е во ЕУ пред сите ... да и пред Хрватска !

Затоа уживајте дури трае нема да биде за долго.

Забрави да кажеш " ДА ЖИВЕЕ ТИТО И ВЕЛИКА јуГОСЛАВИја"

Еее, па много страх имат србето

Кој страв бе за нас сте биле и ке останете инфериорна гамад само Ви кажуем како ке биде

еве овој ми кажа

B33E3A992FFE7048AC44246BDAC598EF.jpg

Со кого ќе се тепаат албанците на косово? со американците? сакаат и тие да изиграваат ал каеда и бин ладен?

Споко војна нема да има, зашто и едните и другите могат само против жене и старци да пукат, и кога и едни и други видат права војска - бегат као луди. А кога нема војска - то е мали конфликт со слаба препуцнјава...
A be mameto ti mursno...pak se vurna...
Niakoi den....ako se obistinat moite najlosi pretpostavki i vise ednas se trgne protiv realniot prv vrag ke ti objasnam dali pukaat samo protiv zeni i deca.
120 tenka,400 btr-a i 500 avtobusi mi trebaat...topovi namerno ne spomnuvam,avioni ne trabaat za da ti ja osvojam Bugarija.
U edna nok hop-lap...prijatno.:helou: :helou: :helou:

Кој страв бе за нас сте биле и ке останете инфериорна гамад само Ви кажуем како ке биде

еве овој ми кажа

B33E3A992FFE7048AC44246BDAC598EF.jpg

страх, страх
Кога баба Ванга е попитали какво ште стане с'с С'рбија тја отговорила:
- За С'рбија не знам ама србето под сенката на едно крушево дрво ште се с'бират.
Ајде бегај да хванеш место

страх, страх
Кога баба Ванга е попитали какво ште стане с'с С'рбија тја отговорила:
- За С'рбија не знам ама србето под сенката на едно крушево дрво ште се с'бират.
Ајде бегај да хванеш место
1.Baba Vangja nikogas ne rekla nesto takvo.
2.Baba Vangja e makedonka rodum od Strumica.
Kaj sto teklo voda...pak ke tece (=obedineta Makedonija!)

posledno

"

Молете Бога да не прифатат независно Косово у трампа за влез во ЕУ и Република Српска у пакет."

Последен пост кон тебе за ова вечер...уживај Директно од сајтот на ЦРУ - циафактбоок
Serbia
total: 88,361 sq km
land: 88,361 sq km
water: 0 sq km

Coastline: none (landlocked)
GDP (purchasing power parity):
$44.83 billion
note: data for Serbia includes Kosovo (2006 est.)

GDP (official exchange rate):
$19.19 billion for Serbia alone
GDP - per capita (PPP):
$4,400 for Serbia (including Kosovo)
Unemployment rate:
31.6%
Public debt:
53.1% of GDP (2005 est.)
Industrial production
growth rate:
1.4% (2006 est.)
Debt - external:
$15.43 billion

Bulgaria
total: 110,910 sq km
land: 110,550 sq km
water: 360 sq km

Coastline: 354 km
GDP (purchasing power parity):
$79.05 billion (2006 est.)
GDP (official exchange rate):
$28.01 billion (2006 est.)
GDP - per capita (PPP):
$10,700 (2006 est.) Unemployment rate:
9.6% (2006 est.)
Public debt:
25.6% of GDP (2006 est.) Industrial production
growth rate:
11.3% (2006 est.)
Debt - external:
$24.3 billion

120 tenka,400 btr-a i 500 avtobusi mi trebaat...topovi namerno ne spomnuvam,avioni ne trabaat za da ti ja osvojam Bugarija.
U edna nok hop-lap...prijatno.:helou: :helou: :helou:[/quote]

Е те това е проблема от каде да се најдат, питај те г'рците штото на србито ште им требват:pos2:

абе батиња што се замарате војна и да има - нека има па што зарем не е време да ја поправиме грешката од 2001 и да им покажиме на албанците како тепаат нашите МАКЕДОНЧИЊА

да бе да

A be mameto ti mursno...pak se vurna...
Niakoi den....ako se obistinat moite najlosi pretpostavki i vise ednas se trgne protiv realniot prv vrag ke ti objasnam dali pukaat samo protiv zeni i deca.

А мени само две роти, мало жене и деца - опет ке ви вратим до Београд, ама то го знаш добро и нивгаж нема да ја повторите ова ваша погрешка. Ама си го знате урока - 1885, 1915, 1941 ....

Е те това е проблема от каде да се најдат, питај те г'рците штото на србито ште им требват:pos2:[/quote]
Ej be unapred ke ti kazam...:toe:
i pak ke go popusite...dal Bog da se desi...:vozbud:
1.Ke se kolat mitnicarite i granicnite trupi...
2.Pa avtobusite u midnight express ke si gi zazemat kotite sto treba da gi branat
3.Pa tek posle tenkovite i btr-ite i teskata artilerija ke vleze.

Ima da se obikolat (obsadat)istata nok pogolemite gradovi...
pa posle malku ke gagjame na varijanta dosta e?ke kapitulirate...:vozbud:
ili da prodolzuvame>>>?
Nema kota od vaznost u vasata drzava sto ne ja znaeme...

Чакај, чакај

Е те това е проблема от каде да се најдат, питај те г'рците штото на србито ште им требват:pos2:
Ej be unapred ke ti kazam...:toe:
i pak ke go popusite...dal Bog da se desi...:vozbud:
1.Ke se kolat mitnicarite i granicnite trupi...
2.Pa avtobusite u midnight express ke si gi zazemat kotite sto treba da gi branat
3.Pa tek posle tenkovite i btr-ite i teskata artilerija ke vleze.

Ima da se obikolat (obsadat)istata nok pogolemite gradovi...
pa posle malku ke gagjame na varijanta dosta e?ke kapitulirate...:vozbud:
ili da prodolzuvame>>>?
Nema kota od vaznost u vasata drzava sto ne ja znaeme...[/quote]

Бравос, толку не сам се смјал даже и кога сум гледал АЛф и мистер Бин. Леле, Зевсе ами ти и овај Шведжанин мај имате заеднички психиатар и исти хапове пиете. Кажи за задните 100 години која битка вашата војска е усвоила, па после ке говорим за тенкови, БТР и автобуси (?!?!?!?)
АВТОБУС - скривено српско оружие од Космоса(Енциклопедија Србика)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom