На повидок нова војна на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата malesh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А мени само две роти, мало жене и деца - опет ке ви вратим до Београд, ама то го знаш добро и нивгаж нема да ја повторите ова ваша погрешка. Ама си го знате урока - 1885, 1915, 1941 ....
Bugarska slava:
slavete gi heroite:
1.za 1885 nemam primedbi.Pobedata e cista i e nivna (zatoa mozebi toj den e praznik na bugarskata armija :pos2: )
2.1915 ???
Posle Cer i Kolubara?Od zad grb dur srpskata armija se borela so avstroungarcite?
Zaradi vas se imaat povleceno na Krf preku albanskite planini...
3.1941???
Pak od zad grb i posle germancite....
hehehe...geroju moi...privet :pos2: :pos2: :pos2:

Avtobus...avtobus...hehehe
Samo tolku mi treba za herojskata bugarska armija....
da gi pustam napred spec silite so niv da okupiraat i branat koti ...
i da ostanat 5-6 saati dur bezbedno da dojdat tenkovite i topovite...:vozbud:
pa ke si igrame igra rock & roll cela Jugoslavija...:toe:
dur vie ne kazete fajront...ovaj...kapitulacija :toe:
edno tri-cetiri dena max...poznavajki vi go herojskiot mentalitet.

Е те това е проблема от каде да се најдат, питај те г'рците штото на србито ште им требват:pos2:
Ej be unapred ke ti kazam...:toe:
i pak ke go popusite...dal Bog da se desi...:vozbud:
1.Ke se kolat mitnicarite i granicnite trupi...
2.Pa avtobusite u midnight express ke si gi zazemat kotite sto treba da gi branat
3.Pa tek posle tenkovite i btr-ite i teskata artilerija ke vleze.

Ima da se obikolat (obsadat)istata nok pogolemite gradovi...
pa posle malku ke gagjame na varijanta dosta e?ke kapitulirate...:vozbud:
ili da prodolzuvame>>>?
Nema kota od vaznost u vasata drzava sto ne ja znaeme...[/quote]

:pos2: :pos2: :pos2:
Кои тенкови и двата ли или един ште уставиш в резерва.

Војната е лошо нешто, дај боже да си остане тук на форума. Не ја пожелавам и на врага си.
Ако обаче се наложи немам страх от нито един с'сед нај малко п'к от вас србите.

Не ги плаши , никад Србите не биле агресори и не удирале на хендикепирани ... мирно спијте Бугари... економски ке го попушите наскоро

Смешко

Bugarska slava:
slavete gi heroite:
1.za 1885 nemam primedbi.Pobedata e cista i e nivna (zatoa mozebi toj den e praznik na bugarskata armija :pos2: )
2.1915 ???
Posle Cer i Kolubara?Od zad grb dur srpskata armija se borela so avstroungarcite?
Zaradi vas se imaat povleceno na Krf preku albanskite planini...
3.1941???
Pak od zad grb i posle germancite....
hehehe...geroju moi...privet :pos2: :pos2: :pos2:
1. 1885 - ок, само не го кажуваш кој е јурил во грб, без разлог, без ништа
2. и 3. И двата пута сме ви објавили и војна и сме били во вражески логори и сте били спремни и военно и политички. Читај вашта историја барем...

ВО грб сударате само ВИ и оне цигане румуните, ама и во Букурешт сме маршали и ако желите, можда видите како се прави то опет...

Опаааа

"
Не ги плаши , никад Србите не биле агресори и не удирале на хендикепирани ... мирно спијте Бугари... економски ке го попушите наскоро
"

Другиот психар на форумот:
1885 - ?, 1991 - Словенија, Хрватска, 1992 - Босна, 1998-99 Босна и т.д. што е то

И пак во го кажувам

Енглезите го истраживали спремност на народ за РАТ, 2006г.
Дали знаш во Европа (после Русија) кој е био други - бугарскиот народ, а ви сте били назад. Во свет - четврти, први и други - били во Африка. Па не е добар знак за нацијата, ама го приемаме. А вие не бевте и во првите 20....Ама сте фантасти број едан
Специалци и автобуси, смех, ама смех. Питај дедо си што е то бугарска батина, паметан човек ако е, ке ти го кажува...

Која бе бугарска батина ?

Дедо ми бил господин чоек а кај прадедоми сте му аргателе додека он се возел на почетокот на векот со аутомобил ... ај не ми мешај фамилија да не ти јебем све по списак сеа у реду ?

Swedo...
sto ti e na tebe be...:toe:
45-ta vrzani so tel eden za drug i samo po gakji i maica imaat cisteno po Belgrad zimno vreme.
I dragiot i velik Bog skoro ke dade pak.

Еј полека малку посмирено, почнувате да забегувате, темава не е во чек дис аут, така да ако нејќете да ја затворат малце конторола.

Па бацилус ова е новата војна на Балканот - интернетска боље тука него на терен

a be decki so taka se iznerviravte, dajte zborete nesto so argumenti a ne tuka tresete gluposti, zborete za momentalnata situacija a ne za istorijata.

a be decki so taka se iznerviravte, dajte zborete nesto so argumenti a ne tuka tresete gluposti, zborete za momentalnata situacija a ne za istorijata.

Ето ти моментална ситуациа
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=A3D51FEA77985047B9CC171E1BFF0048

Србин заштитник на малцинствата в Б'лгарија след като оправиха техните сега иди ред на нашите.

Србите не ги извадивте од уста , имаш срека што сум од денес пацифист

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom