Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Војна нема да има тоа ви гарантирам!
Зошто? Бидејки дури тогаш Косово нема да добие независност...
Иако така не изгледа, ама на американците преку к*р му е дојдено од албанците...
Војна нема да има тоа ви гарантирам!
Зошто? Бидејки дури тогаш Косово нема да добие независност...
Иако така не изгледа, ама на американците преку к*р му е дојдено од албанците...
Ако би решила нешто таа војна, пеки нека има, ама се плашам дека нема ништо да реши.
Кога некоја војна решила нешто? Те молам игледа незнаеш што е војна и што се решава.:helou:
po definicija vojnata e prodolzuvanje na politikata so nasilni sredstva, istata ja pocnuvaat politicarite, ja zavrsuvaat politicarite, ja dobivaat politicarite, a koga se gubi za toa se vinovni vojnicite.Кога некоја војна решила нешто? Те молам игледа незнаеш што е војна и што се решава.:helou:
so taka odednaska se premisli pa neli spored tebe srbite ne se otkazuvaat od kosovo ili da ne mislis deka albancite ke im kazat eve povelete vase si e zemete si go, i ke si bide se kao sto bese od poranoAj be preku k.r od site vas!
Vojnata po defoult e trosenje na pari...![]()
a nie nasite si gi potrosivme...taka da nemame u narednite 40-50 god extra pari za gubenje i vojna nema da ima.
E jebi ga...ako nekoj mnogu nepismen resi deka nejke da dila droga,oruzje,organizira prostitucija i mu se skurcilo vise da dejstvuva u sklad so sistemot i opsto prifatenite pravila na igra...
![]()
davam ispod 10% posto za moznost za vojna koja sto gore spomenatite...hehehe...i te kako ke ja izgubat!
takva e momentalnata situacija na teren druze, pa nemoj da mislis deka vo 2001 lugeto koi se zadolzeni za bezbednosta na RM(AR, MO i MVR) doznaa sto se slucuva vo tanusevci od A1, tie znaeja uste od porano ama site sto prijavuvaa od teren gi pravea budali, i im objasnuvaa kako toa decata od skoloto si igrale, a oni samo preuvelicuvale vo izvestaite.
a za vojnata ne veruvam deka ke bide pomegu francija, italija i germanija
Доколку нема да има вооружена војна тоа ќе биде поради стравот на Србите од нови бомбардирања и враќање на Србија 50 години назад. Србија веќе нема никаква улога на Балканот, не е никаква сила каква што до пред 10-тина години се мислеше дека е. Политиката на Америка, наспроти желбите на Србија се 100:1. Има ли шанси српската мравка наспроти американската мечка?!? И, да не ја мешаме тука Русија, таа си има свои интереси и баш и' е гајле за Србија.Споко војна нема да има, зашто и едните и другите могат само против жене и старци да пукат, и кога и едни и други видат права војска - бегат као луди. А кога нема војска - то е мали конфликт со слаба препуцнјава...
Кога бе Србите бегале како луди и кога се судриле со права војска ???
е как разбра дека за србите иде реч, гузен негонен бега....ха-ха-ха