На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
се знај кој е најдобар начин за релаксација ... сон. фрлај се кревет спиј и сонвај си нешто најубо :pipi:

Дефинитивно спиење. Ништо подобро, а ептен корисно. :)

definitivno spienje :vozbud:

Туш, пригушено светло, удобна перница и музика ( пожелно инстументална само ).

Да си легнам да си пуштам ТВ и така да си заспијаммм:pipi:

Пуштање на радио затоа што сакам да ме изнененадат песните и дремкање по малку.

П.С. При едно едно такво одмарање ми греби некој на врата, и сега пошто имам лесен сон станав и се развикав што е бре клучот го заборајвте, отварам врата и кога гледам непозната женска, а 1 сатот после полноќ. Здраво ми вели, здраво и велам. Да отвориш долу во дуќанот? И велам кукле ти знајш колку е сато?
Му кажувам на другар ми, ми вели добар си чим не те подбрал тој со шипката што ја има пратено да види дали има некој дома. Кој море со заби че ја изедам шипката :icon_lol:.
Па ме заебаваа после сами ми иделе женските дома, а ја ни кафе да ги почестам :).

Обожавам да заспијам пред телевизод во дневна додека гледам некое добро филмче.... Е тоа по мене е најдобар начин за релаксација!

Филм или некоја мирна музика,а ти у кревет или најбоље варијанта у џакузи со многу топла вода

најдобро е еден ладен туш,топло кафе и на спиење

Според мене најдобар начин е: добар едночасовен туш, релаксирачка медитација, и за крај добар избор на музика и удобен кревет:wink:

Сауна, масажа, секс, книга, сон! По тој редослед! Може и некој филм да се вметне тука некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom