На какви очи најчесто „паѓате“ ?

Обожавам кога ќе видам машко со плави очи или зелени. Но тоа не значи дека не сакам и кафеави очи. Бојата не ми е нешто битна. Дури ни обликот. Ако видам нешто шармантно во неговите очи, без разлика што е тоа. Дали како му светкаат т.е. сјајот, или длабочината или погледот...било што...ако ми се допадне...тогаш...сум шармирана:)

SPORED MENE TEEEMNO KAFENI ILI ZELENI NESHO KAO SMARAGD.....najbolje.INACE DA JA IMAM TEMNO KAFENI SO SITNI ZELENI TOCKI KOI SE GLEDAAT NA SONCE...YEEEE NAJUBAVI OCI IMAM UNIKATNI..HAHAHAHAH:pos2:

Не е бојаа пресудна , формата ми е и погледот. едноставно девојка може да ме кутне со еден поглед , некој заводлив поглед...мммм......

Паѓам на секакви очи ама најчесто на црни и темно кафеави кога ќе ги видам сум....

Не е бојаа пресудна , формата ми е и погледот. едноставно девојка може да ме кутне со еден поглед , некој заводлив поглед...мммм......

Same here...

Како прво јас никогаш не паѓам на очи, туку паѓам на земја :), а како второ некако најсимпатични ми се девојки со плави очи. Ова апсолутно не значи дека девојките со друга боја на очите ги дискриминирам :hump:. Бојата на очите е само еден ситен детал, кој и не е толку значаен според мене :helou:

аххх зелениии дефинитивно,:vozbud: а може и на плавко малку да одат ама чисто зелени ми се нај нај, и против кафеави немам против :pipi:

Boja na ocite.. hmm ne e presudno toa za mene, ama sepak ne sakam sini oci, a nemam merak mnogu nitu na zeleni.. za mene kafeavite oci se najubavi, imaat poseben sarm :)

Зелена боја на очи.
Плава боја не сакам...
Јас имам светло плави очи и сите ми викаат дека сум имал преубави очи а јас сакам да ставам леќи со зелена боја пошо премн ја обожавам зелената боја на очи а плави на сакам.Плави можи само ако девојката е црна и има плави очи е тогаш да

На искреност во очите, не е важна бојата сите ги сакам.

Зелени, најубави се, и јас иам светло зелени очи и на исти такви паѓам :pos2:најубави се зелените, да се се фалам, ама се гордеам со моите очи, а и секој кој има зелени треба да се гордее оти најубав поглед мават:pos2::baeh:

иако очите не ми се пресудни да "паднам" на некој, сепак би рекла оние впечатливи тиркизно сини очи, а посебно во комбинација на блуза со таква боја ммм, тогаш доаѓаат навистина во израз:pipi:

mene mi povekje biten pogledot otkolku bojata...ali ipak mnogu mi e ubavo koa ke vidam temno masko so zeleni oci..mmm:pipi:

Паѓам на зелено и сино око..Ама погледот кој го упатува е пресуден:pipi:

Црно-кафеави големи очи мммм:vozbud:
Инаку не ме фасцинираат уопште сини или зелени ај донт ноу вај:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom