N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Уште една, спремај гигабајтите во харддискот. :)

Од каде го виде овоа??
Колку што знам 24 епизоди ќе бидат, и стандард се 23-24 епизоди по сезона. Оваа сезона треба да заврши на 17 мај, така да уште 3 епизоди се.

Од каде го виде овоа??
Колку што знам 24 епизоди ќе бидат, и стандард се 23-24 епизоди по сезона. Оваа сезона треба да заврши на 17 мај, така да уште 3 епизоди се.

На имдб сабалје имаше 22, ама сеа видов дека додале уште 2.

Во последнава епизода се покажа како Тони се нашол во НЦИС. Закон направено.

Наредната ќе биде интересна, само мислам дека им стана навика на овие да го вметнуваат Мајк Френкс на крајот на секоја сезона...

Како и да е, едвај чекам да видам што ќе се случи утре :)

Наредната ќе биде интересна, само мислам дека им стана навика на овие да го вметнуваат Мајк Френкс на крајот на секоја сезона...

Како и да е, едвај чекам да видам што ќе се случи утре :)

Викаш дека ќе се врати Мајк? Не ми се верува мене. Со овој убиецов ќе се маткаат до крај мислам.

Sarah Jane Morris Returns as Special Agent E.J. Barrett

Muse Watson Reprises His Role as Mike Franks

David Dayan Fisher Reprises His Role as Trent Kort

Kerr Smith Guest Stars as Navy Lieutenant Jonas Cobb

:)

Џејсон Борн :) :)

Очекувано совршен крај на сезонава. Со ова на крајов, деветтава ќе биде епик.

Стасан сум до 15та епизода од последнава сезона и искрено епизодата со Кејт стасува во топ 3 епизоди во НЦИС барем според мене. Пефектно направено, потсетување на еден легендарен лик кој малку по малку сите го заборававме.
Да ми заврши матурава и за 2-3 дена најмногу ја догледувам цела сезона, феноменални се.
А да и како и сместија на Памела Рејноса во 1вата епизода беше исто така многу јако :)

Прво не ми се верува дека го убија. Еден од најмноќните ликови во серијата мислев дека никогаш нема да умре :)
Второ како што НЦИС знаат да направат крај на сезона ниту една друга крими серија неможе да го направи тоа. Прво беше убиството на Кејт таму некаде втра сезона ако не се лажам, после Жабецот дека е татко на женскава на Тони, па со убиството на Џени, лани со Мексико и човекот кој ја убил фамилијата на Гибс. Едноставно легендарни се, мислев дека ќе го остават за наредната сезона Коб и дека нема да го убијат, ама сепак не испадна така и поарно, овој крај беше многу подобар.
Сега само кој е кртицава...

NCIS Season 9 premieres Tuesday, September 20th at 8/7c on

За една недела почнува 9та сезона. Конечно една од најјаките серии повторно ќе се гледа.:vozbud:

Импресии? Јас повеќе би сакал да почекам да излезат повеќе епизоди за да ги симнам ... обожавам да гледам по 3-4 епизоди во еден ден:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom