Mystery Car - Читај правила во прв пост!

dagopogoditekolava.jpg

еве една од мене со мало закаснување

DonJas ти си на ред за постирање....

Патем сакам ова да го споделам со вас. Го начекав онака на интернет. Се осудива некој да го погоди?

Ac GreyHound

не е ламборџини :)... ајде можете вие :)

ајде бе луге толку ли е тешко?

еве и малку помош.. канадско '89.. сите 17 продадени во јавност се ручна изработка

Дали станува збор за [FONT=Verdana,Arial][SIZE=-1]North American Exotic Replica Cars?

Патем, муабети од типот ми се бендисува количето и дали го продаваш на профил или ПП.
[/SIZE][/FONT]

ноп.. мислам дека моделот е оргинален :)

инаку стануваше збор за Vector W8 '89... ај коа ке дојдам дома ке лупнам нешо друго... имам нешо така поново спремно дома :)
али мислам дека и тоа нема да го погодите :) хуху јак сум

Inace jas imam ovakva kola proizvedena e vo 1959 a prva registracija i e vo 1960
se uste e vo vozna sostojba

fiat1100_1024.jpg

Многу ми се свига колава посебно вратите напред што се отвараат обратно.дали и на твојата вратите така се отвараат и дали ја продаваш?

Aјде да ве видам за кој модел се работи (сликано во Бугарија):

vette.gif

Многу ми се свига колава посебно вратите напред што се отвараат обратно.дали и на твојата вратите така се отвараат и дали ја продаваш?
eve ti slika od mojata
img1207.jpg

img1170c.jpg

eve ti slika od mojata
img1207.jpg

img1170c.jpg

хмм.. добра е сочувана... очигледно и не ја возиш многу, а и да ја возиш.. подсреди рѓата малку.. за да ти трае каросеријата повеке пошо ако ти скапе повеке ке треба многу повеке пари да фрлиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom