КиреМали 1911
Модератор Неимар
- Член од
- 23 јуни 2007
- Мислења
- 1.313
- Поени од реакции
- 223
Ти препуштам Струмиксе, онака се замешав пошто ја знаев колава, де... Немам идеја, отстапувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро де кажи што е тоа што ќе го ставам а ти не го знаеш..Добро бе, маркус, ти мене за што ме сметаш?
Ова турскиов ОТОСАН АНАДОЛ да не можам да го погодам, на база на Форд Ескорт Мк1?
НеУпс, да не не требаше да се замешам? Мислам, да не испуштив нешо во правилата, кој смее да постира и сл.?
НеВо ред е работава...
Ти си на ред да ставиш а јас и Маркус другарски нешто се зафркававме![]()
Абе луди се да го видиш форд таунусот..маде ин ТурцијаАј бе архитект алаверсан
Corvair![]()
Мојт ќе ја знајте, ама за мои познавања и квалификации на темава, се сметат за Мистери!
Poleka breeee :baeh: Sakam tocen naziv :smir:Субару...од '60-тите...мотор назад. Микрокар.
Ај ова?
Ajде:Corvair
Edit:БРЕЕ..Ај Струмикс..нешто полесно ама..
Subaru 360Poleka breeee :baeh: Sakam tocen naziv :smir:
Грешка си за колите!Ајде од мене за Струмикс.... Тоа црвеното до алвата (Алфата дешто е оваа ваква џоа Нисан Шери од 80-тите е) е Фиат 127, над него двете бели слабо се гледаат, мада мислам дека тоа белото погоре е Фиат 127. Тоа зеленкастото (ЕсЕмБе) е фамозниот Волксваген Варијант, над него белото е Форд Ескорд Мк2, над него има бело пегле, над него бел 128 Фиат ака 128-ка. Над него е Рено 5 бордо, и над него има црвена Буба. Тоа кафеавото на крај слабо се познава, ама мислам дека е Голф1.
Продолжуваме во тој правец..Ajде:
Најголемата италијанска глупост на сите времиња