Mystery Car - Читај правила во прв пост!

Ти препуштам Струмиксе, онака се замешав пошто ја знаев колава, де... Немам идеја, отстапувам.

Добро бе, маркус, ти мене за што ме сметаш?
Ова турскиов ОТОСАН АНАДОЛ да не можам да го погодам, на база на Форд Ескорт Мк1?
Е добро де кажи што е тоа што ќе го ставам а ти не го знаеш..:)..Сепак те спреварил некој..Инаку да Anadol A1

Упс, да не не требаше да се замешам? Мислам, да не испуштив нешо во правилата, кој смее да постира и сл.?
Не :) Во ред е работава...
Ти си на ред да ставиш а јас и Маркус другарски нешто се зафркававме :)

http://home.comcast.net/~fzmax/corvair/99_pics/Start_Here.JPG
Start_Here.JPG

Мојт ќе ја знајте, ама за мои познавања и квалификации на темава, се сметат за Мистери!

Chevrolet Corvair.

Првата серија од ова чудо му послужила како дизајнерска основа на Dante Giacosa за дизајнот на ФИАТ 1300, а богами и на НСУ за Принц.
Инаку, моторот е позади.

Corvair
Edit:БРЕЕ..Ај Струмикс..нешто полесно ама..
Ajде:
Најголемата италијанска глупост на сите времиња (бар за мене, како почитувач на италијанскиот дизајн, а богами, и механика)

и, бонус прашање, да погодите што повеќе коли на сликата, посебно она до мистериознота глупост.
Poleka breeee :baeh: Sakam tocen naziv :smir:
Subaru 360

Alfa Romeо Arna..Така ти е тоа кога правиш спојки со Јапонци..поточно Нисан

Ајде од мене за Струмикс.... Тоа црвеното до алвата (Алфата де :) што е оваа ваква џоа Нисан Шери од 80-тите е) е Фиат 127, над него двете бели слабо се гледаат, мада мислам дека тоа белото погоре е Фиат 127. Тоа зеленкастото (ЕсЕмБе) е фамозниот Волксваген Варијант, над него белото е Форд Ескорд Мк2, над него има бело пегле, над него бел 128 Фиат ака 128-ка. Над него е Рено 5 бордо, и над него има црвена Буба. Тоа кафеавото на крај слабо се познава, ама мислам дека е Голф1.

Ајде од мене за Струмикс.... Тоа црвеното до алвата (Алфата де :) што е оваа ваква џоа Нисан Шери од 80-тите е) е Фиат 127, над него двете бели слабо се гледаат, мада мислам дека тоа белото погоре е Фиат 127. Тоа зеленкастото (ЕсЕмБе) е фамозниот Волксваген Варијант, над него белото е Форд Ескорд Мк2, над него има бело пегле, над него бел 128 Фиат ака 128-ка. Над него е Рено 5 бордо, и над него има црвена Буба. Тоа кафеавото на крај слабо се познава, ама мислам дека е Голф1.
Грешка си за колите!

Црвеното паралелно со глупоста е Autobianchi A112
Белото со газот накај Autobianchi-то A112 е Панда од првите серии...
До него Autobianchi A112 втора серија
она зеленкастото е ФИАТ 127 прва серија
понатаму Форд Ескорт Мк2
па ФИАТ 126 алијас пегла или штурче на струмички
понатаму Форд Ескорт Мк1
па Рено 5 прва серија
нешто неидентификувано после Бубата...и Голф1...

а глупоста што ти личи на Нисан Чери...е личи...близнаци се...спој на најлошото од Италија и Јапонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom