My Super Sweet 16

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
Си седам така еднаш пред телевизор, некаде околу 2 и 15 и случајно свртев на MTV каде што даваат една емисија која се вика My Super Sweet 16.
Се работи за една емисија во која размазани дечишта полнеле 16 години и сега ако мама и тато не им направат некоја забава заради тоа што полнеле 16 години , не се живи:nesvest:... Секоја епизода започнува со тоа како тие се спремаат за големата забава во која многу дечурлана се тепаат да бидат дел од забавата било како, дали како танчари, придружници и што ја знам (оти знаат дека ќе бидат на МТВ, не за друго). После, идат на шопинг , каде што ако не потрошат повеќе од 1000 долари за облеката (ова важи повеќе за женските) нема да бидат популарни. После, идат кај физиотерапевти, разни салони за убавина за да биле најубави од сите на забавата:pos2::tapp: . И на крај, треба да се договорат со некој Ди Џеј (црнец) да пушта музика.
Доаѓа денот кога тој/таа полни 16 (големиот ден) и девојката/ дечкото си се спремаат за забавата. Тогаш, славеникот таму мора да дојде со некој јак џип или пак со парада некаква...
Започнуваат да се забавуваат и доаѓа моментот кога некој познат пејач ќе му го честита роденденот и потоа следува најглавното... КАКВА КОЛА МУ ПОДАРИЛЕ! Трчаат сите како луди и гледаат или БМВ или Мерцедес или Кадилак. Така некако завршува епизодата.

Се прашувам дали стварно го организира фамилијата ова, или ова е све под организација на MTV. Јас не би имал ништо против тоа да си слават, но вака прикажувајќи се на ТВ им праат лиги на обичниот народ кој што со голем труд не може да си замисли на своето дете да му направат ваква забава.... и имам уше едно прашање....

Што по ѓаволите има значење тоа да имаш 16 години?! Кај нив возрасен се станува од 21 година, матура се прави на 18-19 години.
Ама, иако добиваат многу работи, сепак може на нив нешто друго им фали:toe:....

Што мислите вие за оваа емисија, верувам дека многу досега ја виделе, за оние кои што не знаат, еве ви линк со најновите епизоди...
http://www.mtv.com/ontv/dyn/sweet_16/videos-full-episodes.jhtml

Абе глупости на квадрат и драпај си ма*ињата :tapp:
Имам гледано и буквално сум се трескал од земја од сите нивни каприци, побарувања. Дечишта размазени, богати, не знат шо да прат со парите, па ќе фрлат пола милион долари за џабе. Па и родителите нивни уште поголеми идиоти од децата, се им дозволуваат. Да ми е мене некое такво, сус ќе седи

Wow. I'm sweet 16. И wtf ми значи годинава? Никогаш не сум ја сфаќал магичноста на бројов. Роденден ко и сите. Најчесто го слават навечер и тоа ти е. Емисијата сум ја фатил еднаш. Не мислам да пишувам долг пост за истата. На кратко:

-Разгалени дечурла
-Смотани родители шо не знаат кај да ги фрлаат парите

The End.

Може да си замислите какви се креативни идеи може да излезат од такви луѓе. А ја не сум богат ко нив. Сега Ќе си се тешам дека имам мозок ја. :nesum:

Ама сепак, ако би размислил сериозно.... Они обезбедени со пари за цел живот (претпоставувам). Ние со коментари за нивната разгаленост со која никаде нема да зачекорат.

Ерм, парите го вртат светот. Парите ги вртат телевизиите. Tелевизиите гледани од народот. И на крај, ние сме играчките на нискоинтелигентните, но истовремено подмолно итри идиоти. Ни течат лиги додека ги гледаме колите кои галениците ги добиваат, а сепак беспомошни да направиме нешто околу тоа. Hate the world. :(

Хахаха, колку ми е најбољи кога некој отвара ваква тема со зборовите “случајно фатив на телевизија, к*р се стресе...“. Демек сакам да јадам гомна на темата, ама ни случајно да не помислите дека гледам.:kesa:

Он топик: Можеби никогаш нема да дознаеме зошто sweet sixteen е толку есенцијално важен “на запад“. А можеби никогаш и нема да посакаме да знаеме. Дотогаш:

Оваа година ја слават затоа што обично таа година ја губат невиноста...

Да ти ебам емисијата ретардирана.
Вчера баш загледав една свиња имаше и сакаше барби да биде. И на крај поклон коњ и купија....го жалам коњот

Хахаха, колку ми е најбољи кога некој отвара ваква тема со зборовите “случајно фатив на телевизија, к*р се стресе...“. Демек сакам да јадам гомна на темата, ама ни случајно да не помислите дека гледам.:kesa:
Да не ти ја навредив омилената ти емисија?

Да ти ебам емисијата ретардирана.
Вчера баш загледав една свиња имаше и сакаше барби да биде. И на крај поклон коњ и купија....го жалам коњот
И јас ја гледав вчера. Кобилата си доби коњ за поклон:vozbud:, па од кај да знаеш може и се рокнале после ништо чудно. А тоа со 16 мислам дека тогаш можат да полагаат за возачка или така нешто беше.

Многу одвратна емисија за тоа колку се разгалени американските девојчиња и колку живеат во холивудски филм. Повеќето имаат идоли како Парис Хилтон, Бритни ... колку е слатко само тоа :pipi:
Емисијата нема ниедна поучна цел. Напротив има спротивен ефект кај младите.
Ама американска работа. Самото општество ја уништува младината.
Оваа емисија треба да се забрани според мене.

Оваа година ја слават затоа што обично таа година ја губат невиноста...
Ама ова оние позабеганите. Тие девојчиња што се шема сега на 12-13 години максимум се испробуваат во тој спорт. Се да се испроба што е можно порано.
Па и нашиве девојчиња ја гледаат емисијата па и они може ќе почнат да учат од разгалениве американки. Ако не и веќе почнале да прават така.

Многу одвратна емисија за тоа колку се разгалени американските девојчиња и колку живеат во холивудски филм. Повеќето имаат идоли како Парис Хилтон, Бритни ... колку е слатко само тоа :pipi:
Емисијата нема ниедна поучна цел. Напротив има спротивен ефект кај младите.
Ама американска работа. Самото општество ја уништува младината.
Оваа емисија треба да се забрани според мене.

Ама ова оние позабеганите. Тие девојчиња што се шема сега на 12-13 години максимум се испробуваат во тој спорт. Се да се испроба што е можно порано.
Па и нашиве девојчиња ја гледаат емисијата па и они може ќе почнат да учат од разгалениве американки. Ако не и веќе почнале да прават така.

Rumours are - Почнале,почнале.:baeh::baeh:

Ја мислам дека слават super sweet 16 ко бајаѓи тоа е средината на тинејџерските години. А можно е и да е за невиноста, кој да знае:toe:. А вакви кич емисии не гледам. Имам фанато неколку пати. Не можам да гледам размазени татини/мамини галеничиња, како ќенкаат за некоја забава, па морала да биде подобра од ривалката, па и да се има интервју од присутните, и сите даваат коментари: ова ќе биде најдобрата забава на годината, изгледаше толку секси, ово-оно.... Најголема трагедија што може да им се случи е:
1. Да не им биде доставена облеката
2. Да им откаже DJ
3. Да им испаде мозолче, па да не сакат од дома да испаднат(е ова кога го видов, не можев да си поверувам колку е само дебилски тој народ:uvo:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom