My place?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
bibika напиша:
Моето и на моите пријатели,омилено кафе место во Скопје,ни е старо Ли.Таму секогаш се чувствувам добро,како дома.Најважно е што има најбоље кафе у свет,и одлична атмосвера.
Летно време додуша, ја арчиме и летната бавча на Њу ејџ.Не копа на канабис.:)

Ли е кај мене во зграда.
Одличноооооооо место:je:

bibika напиша:
Моето и на моите пријатели,омилено кафе место во Скопје,ни е старо Ли.Таму секогаш се чувствувам добро,како дома.Најважно е што има најбоље кафе у свет,и одлична атмосвера.
Летно време додуша, ја арчиме и летната бавча на Њу ејџ.Не копа на канабис.:)
Значи у зграда ми идете:).Иначе моето место е Матине,одма до Ли.Топ кафич плус билјард-ехтра.Исто капам и у Бенетон,Хемингвеј,9ка , Diamond,Blue...али најбоље кафе Матине и Бенетон дефинитивно!

BENETON aj ajjjj NE odvratno mesto TINJA!!!OK moze ste vrzani za toa mesto ako vi se slucilo nesto ubavo tamu ali iskreno mestoto kako takvo e uzasno!!!

Dani^^^ напиша:
Значи у зграда ми идете:).Иначе моето место е Матине,одма до Ли.Топ кафич плус билјард-ехтра.Исто капам и у Бенетон,Хемингвеј,9ка , Diamond,Blue...али најбоље кафе Матине и Бенетон дефинитивно!
Не...кај сестра ти у зграда идат...она прва пиша:pos:

па МАракана инвентар сум више таму , иначе ид кафичи Cool од кафани Orion до Злате , а во летно време парк

Flik напиша:
па МАракана инвентар сум више таму , иначе ид кафичи Cool од кафани Orion до Злате , а во летно време парк
a moze sa mi kazes sto slusas? Super po ova kaj ides po malce koa da pogagjam ama kazi mi:icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
a moze sa mi kazes sto slusas? Super po ova kaj ides po malce koa da pogagjam ama kazi mi:icon_lol:

слушам trance i rock али искрено не ми сметаат и другите работи . идам на метал журки во глобало слушам работи што се по underground а не поп и такво нешто.
други прашања ???
пс А ти што слушаш???

Bitola:za na kafence denski Simbol;Intermezzo;za navecer Davidof

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom