Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поради кои причини?Odvraten mi e, ne go varam kako pojava.
Bez nikakva prichina. Ne ni gledam potreba da se obrazlozhuvaat stavovi za neshto sho vlaga u edno, a izlaga od drugoto uvo.Поради кои причини?
Дали имаш некаков албум, песни повеќе слушнато од него? или едноставно само од себе не ми се допаѓа. Бидејќи кога нешто се кажува не ми се допаѓа тоа секогаш постои некоја причина е зошто така...Bez nikakva prichina. Ne ni gledam potreba da se obrazlozhuvaat stavovi za neshto sho vlaga u edno, a izlaga od drugoto uvo.
Дали имаш некаков албум, песни повеќе слушнато од него? или едноставно само од себе не ми се допаѓа. Бидејќи кога нешто се кажува не ми се допаѓа тоа секогаш постои некоја причина е зошто така...![]()
Дали имаш некаков албум, песни повеќе слушнато од него? или едноставно само од себе не ми се допаѓа. Бидејќи кога нешто се кажува не ми се допаѓа тоа секогаш постои некоја причина е зошто така...![]()
ми се допаѓа, само толку. сега и ти причини бараш
не е ова отворена трибина за да се дискутира, тука смао се кажува што се има и готово
![]()
Еее, како ми ја погоди химната. <3
Без некои индиректни работи инаку рака ти давам за ова што го напишаЕее, како ми ја погоди химната. <3
Панкот од 70тите и фаците како Иги Поп, такви нафурани wannabe анархисти, шо идеологијата анархизам ја сфаќаат исто колку и 13 годишни металки шо никој не ги разбира у светот. Ох бе леле, како да ти објаснам, мене никој не ме сфаќа, јас сум посебна. Металка.
Асолутно, само провери да не се повторува и пали.Moже да постирам ново име?