Музички вести

• Креатор на темата Креатор на темата boogeyman
  • Време на започнување Време на започнување
Muse се шушкаат дека ќе бидат на Белград Calling 2013.... Авалон идната недела ќе го објави првото големо име кое воедно е бенд... се надевам или Muse, Coldplay или Aerosmith (дека во последно време многу ги зборуваат Авалон...) :)

Muse се шушкаат дека ќе бидат на Белград Calling 2013.... Авалон идната недела ќе го објави првото големо име кое воедно е бенд... се надевам или Muse, Coldplay или Aerosmith (дека во последно време многу ги зборуваат Авалон...) :)
Aerosmith ќе бидат на Белград Calling 2013 ,но јас сум повеќе за Coldplay да имаат концерт на балканов ,баш вчера го гледав нивниот филм концерт „Coldplay live 2012“ имаат дбри настапи во живо и убави песни (y)

Штотуку објавено...

61287_402651759813741_28263843_n.jpg

Скопскиот инди рок бенд Милко извади нов албум ,,Луѓе''. Вечерва во 22.00 часот на 103-ка може да ги слушнете со настап во живо. Кој сака албумот може да го симне од овде.
millkozasajtfin.jpg

Дечки како се вика една песна иде мислам на Антена, често ја пуштаат.Песната е нешто италијанско-шпанска, незнам дали е нова, ко да ја имам слушнато во Мексичкиот у СК.Ја пеат машко и женско

Дечки како се вика една песна иде мислам на Антена, често ја пуштаат.Песната е нешто италијанско-шпанска, незнам дали е нова, ко да ја имам слушнато во Мексичкиот у СК.Ја пеат машко и женско

Andrea Bocelli feat. Jennifer Lopez - Quizas, Quizas, Quizas

bobi.jpg

„Јас и Ти“ во изведба на Боби Мојсовски е најемотивната љубовна приказна некогаш излезена на нашите простори , која наликува на краток игран филм, а визуелно раскажана во само четири минути, во режија на веќе докажаниот режисер/продуцент Даниел Јовески, кој полека но сигурно наметнува филмски стандарди во реализирање на кратките музички видео-записи во нашата држава.

Музиката е на Јован Василевски , а аранжманот и оркестрациите се дело на Гоце Симоновски. Боби овој пат повторно ги освојува нашите срца со една многу убава и моќна балада.

--- надополнето: 21 март 2013 во 07:14 ---

Кого го интересира за стрим од Coachella нека прочита поише тука, има доста интересни артисти и бендови. :)

Back
На врв Bottom