Музички инструменти

• Креатор на темата Креатор на темата Топка
  • Време на започнување Време на започнување
Имав желба да свирам ама не.
:salut:

хехехехехе :pos2::pos2::pos2: деф. нај јак пост е овој

иначе јас тапани како многу мал... после тарабука,сајзер и сега гитара најзадоволен сум

имав едно мало зелено хармониче и свирев како мала, (ај да си признам повеќе ги нервирав моите) ама немав живци да продолжам:vozbud:или моите немаа живци да ме слушаат, и така престанав:kesa:
само една песна научив- "Билјана платно белеше":pipi:

Како да си кажал Гибсон....:tapp:

Иначе свирам прва гитара во бендот New Horizon,а гитарата ми е Epiphone Les Paul Standard.

Друже ај ако сакаш кажи ми од кај ја купи гитарата и колку пари? Фала однапред

Главен инструмент ми е гитарата. Инаку свирам бас и тапани...

Gitara pocetnik sum na nekoja kineska ali za nekoe vreme ke ziam dobra elektricna najverojatno Dean ali ke treba da najdam diler dobar poso se retki u drzavava
ali imaat dobri shredderski proizvodi
a za dalecna idnina iam plan da probam 7 ili 8 string nekoja ali toa pokasno:helou:

Гитара, сеуште акустична (со 3 најлонски жици моментално :() , ама ќе бидне електрична кај и да е...Да напоменам уште сум во процес на учење. Само непланирани трошоци ми искачаат таман пред да ја купам ..
Али то е то. Ќе биднет кај и да е.

Друже ај ако сакаш кажи ми од кај ја купи гитарата и колку пари? Фала однапред

Не е проблем..

Инаку еве сега ја имаш гитарата топселер за 375 евра...имаш комбинација со Ј&D куфер нз за колку пари беше.Јас ја земав пред пола година со куферот за ...мислам 490 евра од Германија до Крива Паланка:D......

Робата се доставува од Music Store Германија до Music Store претставништвото во Охрид, а потоа ја разнесуваат низ др делови од Македонија. Ако имаш можност оди до Охрид и види дали ја имаш гитарата таму за да не плаќаш после даноци и поштарини и да ти испадне + едно 70/100 евра...

Прати го линкот од гитарата и прашај што како сакаш..

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Epiphone-Les-Paul-Standard-EB-Ebony/art-GIT0002826-001

на е-mail - wommacedonia@yahoo.de ...ќе ти врати Лепи од таму и ќе те информира...

А еве ти 1 Овервју за гитарата - Се зборува за истиот тип на Епифон Лес Пол...само што оваа таму е од Тајван...а овие преку Мјузикстор што ги добиваш се од САД......да и значи имаш Гроувер тунерс не тие што се на видеото,мислам дека ги кажа Стандард Епифон Тјунтерс..

Се свирам освен дувачки инструменти... ме бива бе.немам зборови
Главен инструмент гитара 9 год .

свирам на електрична гитара сега почнав ама слабо некако ми оди :)

Свирам на клавир 7 години и 4 месеци на тапани xD

Не е проблем..

Инаку еве сега ја имаш гитарата топселер за 375 евра...имаш комбинација со Ј&D куфер нз за колку пари беше.Јас ја земав пред пола година со куферот за ...мислам 490 евра од Германија до Крива Паланка:D......

Робата се доставува од Music Store Германија до Music Store претставништвото во Охрид, а потоа ја разнесуваат низ др делови од Македонија. Ако имаш можност оди до Охрид и види дали ја имаш гитарата таму за да не плаќаш после даноци и поштарини и да ти испадне + едно 70/100 евра...

Прати го линкот од гитарата и прашај што како сакаш..

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Epiphone-Les-Paul-Standard-EB-Ebony/art-GIT0002826-001

на е-mail - wommacedonia@yahoo.de ...ќе ти врати Лепи од таму и ќе те информира...

А еве ти 1 Овервју за гитарата - Се зборува за истиот тип на Епифон Лес Пол...само што оваа таму е од Тајван...а овие преку Мјузикстор што ги добиваш се од САД......да и значи имаш Гроувер тунерс не тие што се на видеото,мислам дека ги кажа Стандард Епифон Тјунтерс..

Каде поточно у Охрид се наоѓа ова друже ?

Свирев на пијано неколку години, но се откажав од оправдани причини.

Главен инструмент гитара,најпрво свирев клавир 5 години.Знам да свирам и на бас и тапани...Доволно се :helou::smir:

свирам на клавир и на тапани (се двоумев помеѓу виолончело и тапани) и двата инструменти ги обожавам,а многу сакам да научам на флејта ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom