Музички инструменти

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Имав желба да свирам ама не.
:salut:
хехехехехе :pos2::pos2::pos2: деф. нај јак пост е овој

иначе јас тапани како многу мал... после тарабука,сајзер и сега гитара најзадоволен сум

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
имав едно мало зелено хармониче и свирев како мала, (ај да си признам повеќе ги нервирав моите) ама немав живци да продолжам:vozbud:или моите немаа живци да ме слушаат, и така престанав:kesa:
само една песна научив- "Билјана платно белеше":pipi:

Член од
10 јули 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Како да си кажал Гибсон....:tapp:

Иначе свирам прва гитара во бендот New Horizon,а гитарата ми е Epiphone Les Paul Standard.
Друже ај ако сакаш кажи ми од кај ја купи гитарата и колку пари? Фала однапред

filip_247

сељак...
Член од
30 септември 2007
Мислења
0
Поени од реакции
6
Главен инструмент ми е гитарата. Инаку свирам бас и тапани...

Г

Господ

Гостин
Gitara pocetnik sum na nekoja kineska ali za nekoe vreme ke ziam dobra elektricna najverojatno Dean ali ke treba da najdam diler dobar poso se retki u drzavava
ali imaat dobri shredderski proizvodi
a za dalecna idnina iam plan da probam 7 ili 8 string nekoja ali toa pokasno:helou:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Гитара, сеуште акустична (со 3 најлонски жици моментално :() , ама ќе бидне електрична кај и да е...Да напоменам уште сум во процес на учење. Само непланирани трошоци ми искачаат таман пред да ја купам ..
Али то е то. Ќе биднет кај и да е.

F

FallenHypaspist

Гостин
Друже ај ако сакаш кажи ми од кај ја купи гитарата и колку пари? Фала однапред
Не е проблем..

Инаку еве сега ја имаш гитарата топселер за 375 евра...имаш комбинација со Ј&D куфер нз за колку пари беше.Јас ја земав пред пола година со куферот за ...мислам 490 евра од Германија до Крива Паланка:D......

Робата се доставува од Music Store Германија до Music Store претставништвото во Охрид, а потоа ја разнесуваат низ др делови од Македонија. Ако имаш можност оди до Охрид и види дали ја имаш гитарата таму за да не плаќаш после даноци и поштарини и да ти испадне + едно 70/100 евра...

Прати го линкот од гитарата и прашај што како сакаш..

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Epiphone-Les-Paul-Standard-EB-Ebony/art-GIT0002826-001

на е-mail - wommacedonia@yahoo.de ...ќе ти врати Лепи од таму и ќе те информира...

А еве ти 1 Овервју за гитарата - Се зборува за истиот тип на Епифон Лес Пол...само што оваа таму е од Тајван...а овие преку Мјузикстор што ги добиваш се од САД......да и значи имаш Гроувер тунерс не тие што се на видеото,мислам дека ги кажа Стандард Епифон Тјунтерс..

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
Се свирам освен дувачки инструменти... ме бива бе.немам зборови
Главен инструмент гитара 9 год .

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
свирам на електрична гитара сега почнав ама слабо некако ми оди :)

Stefan Spasovski

Mister Birokrat
Член од
18 февруари 2006
Мислења
92
Поени од реакции
2
Свирам на клавир 7 години и 4 месеци на тапани xD

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не е проблем..

Инаку еве сега ја имаш гитарата топселер за 375 евра...имаш комбинација со Ј&D куфер нз за колку пари беше.Јас ја земав пред пола година со куферот за ...мислам 490 евра од Германија до Крива Паланка:D......

Робата се доставува од Music Store Германија до Music Store претставништвото во Охрид, а потоа ја разнесуваат низ др делови од Македонија. Ако имаш можност оди до Охрид и види дали ја имаш гитарата таму за да не плаќаш после даноци и поштарини и да ти испадне + едно 70/100 евра...

Прати го линкот од гитарата и прашај што како сакаш..

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Epiphone-Les-Paul-Standard-EB-Ebony/art-GIT0002826-001

на е-mail - wommacedonia@yahoo.de ...ќе ти врати Лепи од таму и ќе те информира...

А еве ти 1 Овервју за гитарата - Се зборува за истиот тип на Епифон Лес Пол...само што оваа таму е од Тајван...а овие преку Мјузикстор што ги добиваш се од САД......да и значи имаш Гроувер тунерс не тие што се на видеото,мислам дека ги кажа Стандард Епифон Тјунтерс..

Каде поточно у Охрид се наоѓа ова друже ?

А

Александра Д.

Гостин
Свирев на пијано неколку години, но се откажав од оправдани причини.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Главен инструмент гитара,најпрво свирев клавир 5 години.Знам да свирам и на бас и тапани...Доволно се :helou::smir:

Член од
27 мај 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
свирам на клавир и на тапани (се двоумев помеѓу виолончело и тапани) и двата инструменти ги обожавам,а многу сакам да научам на флејта ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom