Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам тапани ТАМА СвингСтар, заинтересирани ПП

Оти не најдов тема соодветна а несакам да отварам нова... сакам да прашам овде дали некој знае некој што дава часови по пиано и за луѓе што немаат никаква врска со музика(мислам на тоа да не се на средно музички или да студираат тоа) барав нешто по нетов ама најдов само што даваат на студенти или средношколци од музичко... ако имате број или линк од страна или некоја информација пишете... Фала однапред...:)
П.С. само за во скопје...

Се бара неискусен гитарист и вокал за пост панк состав, имаме сега за сега бас гитара и бубањ и прво така почна проектот ама некако не ми е исполнето па ако сака некој да се придружи нека ми мише пп.

чудово е на продажба....невиџено добро...Влатко Стефановски сфири вакво....за цена ПП

Здраво браќа. Бас гитарист сум од Охрид имам 20 години, свирам две години активно и имам претходно искуство со свирки, барам бенд од соседните градој (или евентуално од подалеку со однапред смислед договор меѓу сите) за изведба на тезги со редовни проби и желба за авторски песни. :cool:

Колку од прилика стојат на пазарот на старо педали за дисторзии,или пак дали некој ги изработува?

Се бара неискусен гитарист и вокал за пост панк состав, имаме сега за сега бас гитара и бубањ и прво така почна проектот ама некако не ми е исполнето па ако сака некој да се придружи нека ми мише пп.

Барате неискусен гитарист? Колку неискуство треба да има? Смее ли да знае да свири баре акорди?

Затоа шо гитарист без искуство свири едноставно ипросто, а според мене тука е целата финта, шо попросто тоа боље :)

:O Според мене е напротив, добриот гитарист секогаш го наоѓа простиот и најдобар начин за да произведе добра мелодија.

:O Според мене е напротив, добриот гитарист секогаш го наоѓа простиот и најдобар начин за да произведе добра мелодија.

This. Башка искусен гитарист нема трема.

Итно се продават процесоров, користен околу пола година, а пред една година е купен нов, одлично сочуван со оригинален корг адаптер. Одличен квалитет на звукот, со 56 различни ефекти. Сите функции мојте да ги видите на сликава. Се продават пошо имаме финанскиски проблеми. Заинтересираните можат да договорат за цена преку порака овде на форум. (y)
33486149_2-korg-ax-1500g-gitaar-effectenbak-met-stemmer-en-opname.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom