Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
За курсеви за блуз/рок гитара во скопјево ако знаете пратете ми по ПП со цена и локација.

Да не има некој октавер за шиткање ?
Или па да не сака некој Marshall Jh-1 Jackhammer педаља да трампа за нешто негово/нејзино со моја доплата или без ? :)

Се бара пеач/печка за тезга бенд од Скопје. Се свири рок стара школа (пинк флојд, целепин, дип прпл, еј си ди си итн итн). Да биде сериозен и сите да му се петки. Ако знаете некој, или ако некој од вас е заинтересиран, порака.

Сака ли некој да купи куфер за електрична гитара, добро сочуван? Куферот е наменет за телекастер, ама можеби ќе пасува и за страт. Куферот е во форма на гитара (како на сликата). Цена: 1500 ден, може и замена за куфер за лес пол тип на гитара со или без моја доплата, во зависност од состојбата на куферот.

457552extraLarge.jpg

Se bara bubnjar za ozbilen avtorski grunge/punk bend od Kumanovo so vekje spremen materijal. Za povekje informacii vo PP.

Класа.
Со здравје да си ги служиш баба.

Фала поубави да си купиш, ако веќе немаш :D

Само кажи ми, дали е басот доволно стегнат и прецизен, не ми е многу битно да е силен.

Сакав KH 120, али мислам дека не се 350 евра подобри....плус, не биле музикални како A7x :)

Немаат ли бе Гитар Хаус некоја страна на нетов, фб барем??
--- надополнето: 30 декември 2012 во 17:38 ---
Уствари нема веза Гитар Хаус. Било која продавница за гитари во Македонија.

Немаат ли бе Гитар Хаус некоја страна на нетов, фб барем??
--- надополнето: 30 декември 2012 во 17:38 ---
Уствари нема веза Гитар Хаус. Било која продавница за гитари во Македонија.

Артист и Мими Музика имаат поквалитетна опрема.

Колку чини на ново дали знае некој и квалитетот каков и е ?
860e85786e394b20b292aebf49e50e84.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom