Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш најлонски...
Цики, ДоРеМи, Ѓитар Хаус...Дадарио жици , имаш профајн , бегинер и овие новиве шо се стејт оф арт , околу 500 денари ти е сет жици.:smir:
Ама вреди.:wink:

Купив ама фала ипак. Иначе да вредат многу, многу убав класичен звук ваѓаат. Ми се свиѓаа ептен.

DigiTech RP 80 шо цена е на ново кај нас ?

Некој да не знае дали се продаваат epiphone ел. гитари во земјава?

Се бара бубњар за панк-рок/метал-кор бенд за авторски песни .. Да има бубњеви и секако да знае да лупа :)) иначе има материјал, само треба да се средува
..

ne trebase ovde da pisam ali neznam kade da go pisam ova, baram edno video. videoto bese kako reklama protiv drogata odese pred poveke od 10 godini znaci koa sum bil mal pesnata u pozadina bese od Enigma - Return to innocence ako znae ili ako go najde nekoj ovaa video neka pise pp ili tuka pozz

Некоја информација околу бендот Лева Патика, кои свиреле, нивни години на раѓање,години на постоење, за кого е напишана Неправда, било што?

Се бара бубњар за панк-рок/метал-кор бенд за авторски песни .. Да има бубњеви и секако да знае да лупа :)) иначе има материјал, само треба да се средува
.. Нешо у стилот на : A Day To Remember , August Burns Red , Parkway Drive , As I Lay Dying i sl. :)

Значи вака.... Сум semi-experienced гитарист(акустична + електрична гитара) што доста сум експериментирал имам свои 2 песни и направено преработки на повеке од познати 10 песни, барам доста добар гитарист и клавијатурист и тапанар, имам спонзор кој е спремен да даде некоја пара за успех.

Значи вака.... Сум semi-experienced гитарист(акустична + електрична гитара) што доста сум експериментирал имам свои 2 песни и направено преработки на повеке од познати 10 песни, барам доста добар гитарист и клавијатурист и тапанар, имам спонзор кој е спремен да даде некоја пара за успех.

Што жанр и што успех ?

Прогресивен инструментален рок со примеси на мелодичен метал. А успехот е ралативен не зависи од мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom