Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Да не знае некој како се вика песната што е Heineken hit на city radio? фала...

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Од кај да си купам ефтина а добра акустична гитара? Под добра мислам да не ми се распадне за 3 месеци ко кинескине.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Може некој да ми остаи директен линк за симнувње на новиов албум на Тавитјан брадрс?

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Еееј :) Може ли некој да ми остави линк (било од торент или не) заа да ја слимнам Guitar Pro??? И да ми помогне да се снајдам за почеток? :) позз

Член од
29 септември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
Новоформиран thrash\metal\HC punk бенд од Скопје бара вокал кој ке биде редовен на проби,ке биде у можност да подмирува месечна кирија за место на праење проби(гаража) и такви бендовски ствари хех...заинтересираните нека пишат.Посрав!

Член од
27 септември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
0
Имам еден проблем имам електрична гитара и ја штимам и кога ке ја настимам за 10 секунди свирење прва зица е растимана ај да ми казе некој до што е проблемот?

blade-

Научник
Член од
28 август 2009
Мислења
51
Поени од реакции
4
е дечки сега се мислам дали да земам Акустична озвучена до (20000 денари) или Електрична до 25 илади. Што мислате според вас каков вид на гитара да земам , и двете имат предности па пишете, и некој што имат искуство а се зафрканле . Позз

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
е дечки сега се мислам дали да земам Акустична озвучена до (20000 денари) или Електрична до 25 илади. Што мислате според вас каков вид на гитара да земам , и двете имат предности па пишете, и некој што имат искуство а се зафрканле . Позз
братко,тука никој неможе да ти помогне..Зависи за што ти треба :))

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Имам еден проблем имам електрична гитара и ја штимам и кога ке ја настимам за 10 секунди свирење прва зица е растимана ај да ми казе некој до што е проблемот?
Ваљда до штимовите е...Провери ги или Смени ги

--- надополнето ---

Вака сега,ако си од Скопје не е лошо да си поминеш од До-ре-ми и да ги провериш акустичните што ги имаат.На форумов има многу што имаат купено Јамаха од таму и сите се задоволни.И зависи од буџеот кој планираш да го потрошиш имаш различни гитари.Може да се обидеш и во guitar house со некој Ибанез али мислам дека тие се поскапи.
Најважно е да отидеш и да пробаш и да осетиш самиот што најубаво ти одговара.И звук и перформанси.
Извини така шо после месец дена пак прашувам :D
Одприликаа околу 200 Е планирам да потрошам на гитара....Вака сеа, мене нешто ме влечи накај Јамаха...незнам зошто....Ако имаш време препорачи ми некои гитари кои се добри...До душа немора и Јамаха но да се добри..и за таа цена :)

Г

Господ

Гостин
Ваљда до штимовите е...Провери ги или Смени ги

--- надополнето ---

Извини така шо после месец дена пак прашувам :D
Одприликаа околу 200 Е планирам да потрошам на гитара....Вака сеа, мене нешто ме влечи накај Јамаха...незнам зошто....Ако имаш време препорачи ми некои гитари кои се добри...До душа немора и Јамаха но да се добри..и за таа цена :)
Штом така правец дореми и земи си Јамаха c 40 околу 150 евра требе да е :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Добро бе рокери панкери металци.. има ли некој тука шо свири тезги или народњачко нешо старо македонско фолк... или слабо... ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.883
Поени од реакции
11.598
Везам орца на синтисајзер по дома...

Член од
25 јули 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Продавам Тапани PEAVEY bass 22'x14' tom12'x10' tom 13'x11' Floor Tom 16'x16' i добош 14' со тапаните оди и хардвер PEAVEY(бас педала, сталка за добош, сталка за Ride, сталка за Crash и сталка за фус) исто така оди и Ride чинела 18'PEAVEY и фус чинели. Тапаните се како нови. Повеќе информации на мп. Цена 400е.
Прегледај го приврзокот 34586Прегледај го приврзокот 34585Прегледај го приврзокот 34587

Kajgana Shop

На врв Bottom