братко,тука никој неможе да ти помогне..Зависи за што ти требае дечки сега се мислам дали да земам Акустична озвучена до (20000 денари) или Електрична до 25 илади. Што мислате според вас каков вид на гитара да земам , и двете имат предности па пишете, и некој што имат искуство а се зафрканле . Позз
Ваљда до штимовите е...Провери ги или Смени гиИмам еден проблем имам електрична гитара и ја штимам и кога ке ја настимам за 10 секунди свирење прва зица е растимана ај да ми казе некој до што е проблемот?
Извини така шо после месец дена пак прашувамВака сега,ако си од Скопје не е лошо да си поминеш од До-ре-ми и да ги провериш акустичните што ги имаат.На форумов има многу што имаат купено Јамаха од таму и сите се задоволни.И зависи од буџеот кој планираш да го потрошиш имаш различни гитари.Може да се обидеш и во guitar house со некој Ибанез али мислам дека тие се поскапи.
Најважно е да отидеш и да пробаш и да осетиш самиот што најубаво ти одговара.И звук и перформанси.
Штом така правец дореми и земи си Јамаха c 40 околу 150 евра требе да еВаљда до штимовите е...Провери ги или Смени ги
--- надополнето ---
Извини така шо после месец дена пак прашувам
Одприликаа околу 200 Е планирам да потрошам на гитара....Вака сеа, мене нешто ме влечи накај Јамаха...незнам зошто....Ако имаш време препорачи ми некои гитари кои се добри...До душа немора и Јамаха но да се добри..и за таа цена![]()
ahaШтом така правец дореми и земи си Јамаха c 40 околу 150 евра требе да е![]()
aha
aaa ozvucenite po kolku se?![]()