L
Löwe
Гостин
Mирни/Текау ќе поминат секако. Мирни е топ 3 во дубл. Текау исто така е солиден. Го освоија Букурешт пред една Недела.Мене некако све тешки ми се дубловите утре, све солидни играат...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mирни/Текау ќе поминат секако. Мирни е топ 3 во дубл. Текау исто така е солиден. Го освоија Букурешт пред една Недела.Мене некако све тешки ми се дубловите утре, све солидни играат...
А никој не го коментира тоа, кога се повреди Димитров, и Новак одма отиде да го праша дали е се во ред?http://grid.mk/fb/news/504988182/gjokovikj-ja-pcueshe-publikata-vo-madrid-odete-bre-site-vo-ku
да се расчистат дилемите околу ферчината новак како што го нарекуваа некои на форумов![]()
Ајде ќе напраиме утре некои комбинации, мора да праиме пари, доста све за една веќе.Mирни/Текау ќе поминат секако. Мирни е топ 3 во дубл. Текау исто така е солиден. Го освоија Букурешт пред една Недела.
Ауу не дај боже да го разбереја. Како што има многу лабави ќе му слезат долу.Ајде ќе напраиме утре некои комбинации, мора да праиме пари, доста све за една веќе.
Види Фотос
Не зезај, ова денес не смееше да му се случи, среќа Шпанциве не разбираат српски па немаше фрки. Океј, и публиката беше идиотска во неколку наврати ама број 1 не смее така да реагира и крај, нема оправдување за тоа.
Zasto reagirase vaka ?http://grid.mk/fb/news/504988182/gjokovikj-ja-pcueshe-publikata-vo-madrid-odete-bre-site-vo-ku
да се расчистат дилемите околу ферчината новак како што го нарекуваа некои на форумов![]()
Новак = плускавци + лош терен + лоша публика + расположен противник + небитен за него турнир (релативно) го гледате резултатот.
pa ne samo pri povredata , na brejk topka koga ke dobiese Novak ,viknaa aut na servis na Grigor a Novak ja prizna topkata . Ne se zamaraj za poshtenosta , definitivno e najfer igrach ,negatori ke ima sekogash , bitno teniserite od ATP mu go priznavaat toa ...za pokanata , fala , ama sega veke ne vredi koga ispadna Novak , vo druga prilikaА никој не го коментира тоа, кога се повреди Димитров, и Новак одма отиде да го праша дали е се во ред?
Или битно е да се критикува Новак, а и кога губи нај активен е потфорумот, кажува нешто тоа![]()
Како тоа небитен? Мастерс небитен? Да беше небитен после виткањето на зглобот одма ќе предадеше.Новак = плускавци + лош терен + лоша публика + расположен противник + небитен за него турнир (релативно) го гледате резултатот.
Abe ostaj, spancite u usta da gi mocas, nisto nema da ti napravat, znaci da otides pokraj publika i da pocnes da gi mocas ... u usta, nisto nema da ti bide.Ауу не дај боже да го разбереја. Како што има многу лабави ќе му слезат долу.