Mutua Madrid Open | 5-12 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Mutua Madrid Open?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 12 34,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 20,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 11 31,4%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 11,4%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 2,9%

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене некако све тешки ми се дубловите утре, све солидни играат...
Mирни/Текау ќе поминат секако. Мирни е топ 3 во дубл. Текау исто така е солиден. Го освоија Букурешт пред една Недела.

http://grid.mk/fb/news/504988182/gjokovikj-ja-pcueshe-publikata-vo-madrid-odete-bre-site-vo-ku
да се расчистат дилемите околу ферчината новак како што го нарекуваа некои на форумов :sneaky:
А никој не го коментира тоа, кога се повреди Димитров, и Новак одма отиде да го праша дали е се во ред?
Или битно е да се критикува Новак, а и кога губи нај активен е потфорумот, кажува нешто тоа ;)

kako baba Vanga sum , go urochiv Novak...kako shto pishav zavchera , Novak ima problem so poslaborangirani koi shto ke odigraat dobro ...sekoja chest za Dimitrov , go odigra mechot na karierata ( se stigashe bugarot ) no Novak denes beshe upm , posebno behendot a i taktikata ...pa shto cekashe so drop shotovite , vo prv servis ne odigra nitu eden ,behend paraleli mislam samo edna-dve ...ne zasluzi da pobedi , ako , da go preispita i promeni odnosot prema ovakvite mechevi pred Rolan Garos...publikata ,shto da se kaze , ne sluchajno svrshavaat na borba so bikovi

Mирни/Текау ќе поминат секако. Мирни е топ 3 во дубл. Текау исто така е солиден. Го освоија Букурешт пред една Недела.
Ајде ќе напраиме утре некои комбинации, мора да праиме пари, доста све за една веќе. :D
Види Фотос
Не зезај, ова денес не смееше да му се случи, среќа Шпанциве не разбираат српски па немаше фрки. Океј, и публиката беше идиотска во неколку наврати ама број 1 не смее така да реагира и крај, нема оправдување за тоа.

Новак = плускавци + лош терен + лоша публика + расположен противник + небитен за него турнир (релативно) го гледате резултатот.

Ајде ќе напраиме утре некои комбинации, мора да праиме пари, доста све за една веќе. :D
Види Фотос
Не зезај, ова денес не смееше да му се случи, среќа Шпанциве не разбираат српски па немаше фрки. Океј, и публиката беше идиотска во неколку наврати ама број 1 не смее така да реагира и крај, нема оправдување за тоа.
Ауу не дај боже да го разбереја. Како што има многу лабави ќе му слезат долу.

И ја да бев на негово место ќе ги отерав у три и пол. Шпанциве се еден од најглупите народи, врска си немаат кога и што треба да прават. Иако нормално, како искусен спортист треба да си ги контролира испадите и е за критика, особено во тенисот.

Новак = плускавци + лош терен + лоша публика + расположен противник + небитен за него турнир (релативно) го гледате резултатот.

Исто како коментаторот на Спор Клуб виде брејк го изеде во третиот сет и истиот муабет. Али кога рече дека ова не е меч, ова е веќе војна, крај е типот. Вечерва гледавме трета светска војна :pos:

А никој не го коментира тоа, кога се повреди Димитров, и Новак одма отиде да го праша дали е се во ред?
Или битно е да се критикува Новак, а и кога губи нај активен е потфорумот, кажува нешто тоа ;)
pa ne samo pri povredata , na brejk topka koga ke dobiese Novak ,viknaa aut na servis na Grigor a Novak ja prizna topkata . Ne se zamaraj za poshtenosta , definitivno e najfer igrach ,negatori ke ima sekogash , bitno teniserite od ATP mu go priznavaat toa ...za pokanata , fala , ama sega veke ne vredi koga ispadna Novak , vo druga prilika

Како тоа небитен? Мастерс небитен? Да беше небитен после виткањето на зглобот одма ќе предадеше.

Ауу не дај боже да го разбереја. Како што има многу лабави ќе му слезат долу.
Abe ostaj, spancite u usta da gi mocas, nisto nema da ti napravat, znaci da otides pokraj publika i da pocnes da gi mocas ... u usta, nisto nema da ti bide. :D
Najgnasna publika mi bile od uvek, znaci u site sportovi, najtinja mi se, pogotovo na Real Madrid fanovite, izivini Ninho :D , ama taka e, sve glumec do glumec. :)

Shitkaj Novak utakmici, samo nikad da ne go osvois Roland Garros, tolku od mene.

Небитен за него, не брани многу поени....Роланд Гарос е за него приоритет.

е ај уште да не ја признае коа се игра на земја секако ке видат дали била во аут или не.треба да си луд да не признаеш само ќе си напраи штета самиот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom