Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Следен кој треба да го напушти Идол е...... Александра !!!

От дека го знаеш оваа? Даj повеке инфо :)

Па имаше и реклами на телевизија и се.
Денес 10 идоли ќе се Скопје во Колосеум.
Таму ќе се и познати фаци од Македонија како Тони Зен,Врчак,Тамара и слично....

Знае некој која е задачата за во понеделник ?

Здравејте! Б'лгарка с'м и макар, че баба ми да е македонка не знаја македонски, но аз Ви разбирам / не всичко/ и знаја че и Вие ни разбирате. Харесвам Бојан и тој ми е фаворит. Но от всичко нај ми харесва, че ние си обштуваме. Б'лгари в'в вашите сајтове и македонци в'в нашите.Различни сме и не сме толкова различни, но може би за п'рви п'т от толкова години имаме шанса да се опознаем.

Мислам дека Маги заедно со Тарабунов имаше најголеми овации и аплаузи во Колосеум. Мислам дека еден од тие двајцата е следниот Идол, како што знам, финалето е на 8 јуни.

Мислам дека Маги заедно со Тарабунов имаше најголеми овации и аплаузи во Колосеум. Мислам дека еден од тие двајцата е следниот Идол, како што знам, финалето е на 8 јуни.
Az mislim deka Magi ili Bojan ke e sledniot Idol..

Концертот го гледав на телевизија. Ми изгледаа среќни што се гости во Македонија, а и одлично беа прифатени. Магдалена испеа ѕверски, впрочем, како и секогаш. Во последно време Русина пријатно ме изненадува. Има многу специфичен глас, но за разлика од Александра не и е толку едноличен и затоа не е досадна за слушање.

Би сакала последните 4 идоли да бидат Маги, Русина, Александар и Бојан.

Латино концертот почнува добро. Рики и повери са гости.
Говорат дека супер си поминале идолите во Македонија.

Taa вечер беше супер. Задачата за понеделник на Бојан и Александар е да пеат македонски рок. Бугарите - бугарски. Плус МТВ хитови.

Bravio!!
Magi ,Bojan i Rusina sa klasa nad drugite..
Posle seki koncert stavat se podobri.. Koito i ot trimata da stane Idol ke bide zaslujeno..

Ај од Александар и Русина ако може да постира некој како , ги испуштив ...

Ај од Александар и Русина ако може да постира некој како , ги испуштив ...

Не си ги испуштил. Уште не пееле. Во моментов оди денешниот концерт на А1. Само што пееше Димитар.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom