Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Следен кој треба да го напушти Идол е...... Александра !!!

От дека го знаеш оваа? Даj повеке инфо :)

Па имаше и реклами на телевизија и се.
Денес 10 идоли ќе се Скопје во Колосеум.
Таму ќе се и познати фаци од Македонија како Тони Зен,Врчак,Тамара и слично....

Знае некој која е задачата за во понеделник ?

Здравејте! Б'лгарка с'м и макар, че баба ми да е македонка не знаја македонски, но аз Ви разбирам / не всичко/ и знаја че и Вие ни разбирате. Харесвам Бојан и тој ми е фаворит. Но от всичко нај ми харесва, че ние си обштуваме. Б'лгари в'в вашите сајтове и македонци в'в нашите.Различни сме и не сме толкова различни, но може би за п'рви п'т от толкова години имаме шанса да се опознаем.

Мислам дека Маги заедно со Тарабунов имаше најголеми овации и аплаузи во Колосеум. Мислам дека еден од тие двајцата е следниот Идол, како што знам, финалето е на 8 јуни.

Мислам дека Маги заедно со Тарабунов имаше најголеми овации и аплаузи во Колосеум. Мислам дека еден од тие двајцата е следниот Идол, како што знам, финалето е на 8 јуни.
Az mislim deka Magi ili Bojan ke e sledniot Idol..

Концертот го гледав на телевизија. Ми изгледаа среќни што се гости во Македонија, а и одлично беа прифатени. Магдалена испеа ѕверски, впрочем, како и секогаш. Во последно време Русина пријатно ме изненадува. Има многу специфичен глас, но за разлика од Александра не и е толку едноличен и затоа не е досадна за слушање.

Би сакала последните 4 идоли да бидат Маги, Русина, Александар и Бојан.

Латино концертот почнува добро. Рики и повери са гости.
Говорат дека супер си поминале идолите во Македонија.

Taa вечер беше супер. Задачата за понеделник на Бојан и Александар е да пеат македонски рок. Бугарите - бугарски. Плус МТВ хитови.

Bravio!!
Magi ,Bojan i Rusina sa klasa nad drugite..
Posle seki koncert stavat se podobri.. Koito i ot trimata da stane Idol ke bide zaslujeno..

Ај од Александар и Русина ако може да постира некој како , ги испуштив ...

Ај од Александар и Русина ако може да постира некој како , ги испуштив ...

Не си ги испуштил. Уште не пееле. Во моментов оди денешниот концерт на А1. Само што пееше Димитар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom