Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Metono1[mkd];2483304 напиша:
Кој испадна бе луѓе? Јас не сум во тек нешто, не сум гледал цела недела Music Idolm, па немам врска што се дешава :)

Вики ---> out

Малце од Фанки и неговата банда "ЕРА" (1994):

Утре ќе биде јако....Мишо Шамара,Снуп Дог и Лилана :vozbud::vozbud:

факт е дека нашиот Тарабунов е најслаб таму, ама прво треба да излезе малата Симона па Тарабунов а не Бојан да го номинираат за испаѓање. Иначе јас би сакал да тепа Бојан или Преслава(секси женска со супер глас)

а фанки е овој што пее или ???
Малце од Фанки и неговата банда "ЕРА" (1994):

факт е дека нашиот Тарабунов е најслаб таму, ама прво треба да излезе малата Симона па Тарабунов а не Бојан да го номинираат за испаѓање. Иначе јас би сакал да тепа Бојан или Преслава(секси женска со супер глас)

а фанки е овој што пее или ???

Да, овоj што пее е.

Да да Snoop Dog ќе гостува денес...
Snoop Dog не беше таму со Лилана и Big Sha (или како е познат овде Мишо Шамара). Барем да беха кажали зашто не е таму, некои луге само заради Snoop Dog беха таму.

Од досадни до уште подосадни стануваат овие концерти, едно па исто, монотони исполнувања на кандидатите, неатрактивни настапи, монотоност во сценариото, станаа досадни приказните со тие циганите смешни што се демек, а најлош дел се ГОСТИТЕ, сосем непознати за нас, па уште таа старката денес кога ја видов, ми се згрози.
Александар и Маги се најдобри:vozbud:

значи Бојан е ѕвер...............секоја му чест!!!!!

Бојан имаше одличен настап, впрочем, веќе стандардно :). Ми се допаднаа и настапите на Русина, Преслава и Магдалена.

Русина, Преслава, Магдалена, Бојан и Александар беа добри

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom