Tiи шо си бе? Енглез?Хехехехе типична македонска работа.Прво се "бојкотира" Music Idol па се пцуе се што е бугарско а сега сите се пред телевизорите и со душа чекаат да го гледат Music Idol.
Браво МАКЕДОНЧЕ :kesa:
Tiи шо си бе? Енглез?Хехехехе типична македонска работа.Прво се "бојкотира" Music Idol па се пцуе се што е бугарско а сега сите се пред телевизорите и со душа чекаат да го гледат Music Idol.
Браво МАКЕДОНЧЕ :kesa:
Това не е вјарно. Music Idol (orig. Pop Idol) е измислен в'в Великобританија от Сајм'н Фул'р, не в Америка от Сајм'н Кауел. Гледал с'м American Idol много п'ти. Шоуто е много по-голјамо, но само това. Певците не пејат по-добре отколкото в Б'лгарскија Music Idol. Това мнение е не само мое. В Америка бизнес'т и продуцентите са много по-големи, това е разликата.Исто Сајмонт не Симон и човекот си има изградено музичка империја и го измисли самиот Идол па фала богу дека знае што зборува.
Се надевам дека потписот твој си се однесува на тебе )Шо сакам тоа ке сум не е твоја работа!!!
Judge Simon Cowell (from the original Pop Idol) was very critical of the format. He went as far as saying he hated it, in that it made the winners from the ten other Idol competitions into losers. Cowell also thought many of the judges were trying to copy his abrasive style. Значи оној дебелиот судија шшто ви е е само една лоша имитација на човекотов.Това не е вјарно. Music Idol (orig. Pop Idol)
The same in English, in case you've missed something from the Bulgarian text... :
That's not quite right. Music Idol (orig. Pop Idol) was invented in Great Britain by Simon Fuller, not in the USA by Simon Cowell. I've seen American Idol many times. No doubt, the show is much more spectacular, but just that. The performers are not better than the ones participating in the Bulgarian Music Idol. And this is not just my opinion. The only difference is the fact, that in the USA the business and the producers are much bigger.
A happy weekend to everyone!
Не ве бива Бугарчињата кога не ве бива не ве бива.
By the way се уште чекам да видам некоја бугарка која е згодна, а на неа нема повеќе шминка од кожа.
Се надевам дека потписот твој си се однесува на тебе )
Jебешга, ќе останам ретардиран македонец, а ти напреден бугарофил шо ги пцуе македонците.НЕ!!! Точно обратно за такви како тебе на кои 50 години им ги полнат главите со српска идеологија и некаков измислен национализам кој води до изолираност од светот.
Ама ништо страшно се уште си мало дете на 19години кое се помочува во гаќите.Има време ке ти се смени мислењето(а ако не ке си останеш ретардиран форумџија)
Гледав само по едно излагање од финалето. Дали и како ќе го коментирам тоа е мое право како и бројот на постови кои ќе ги постирам. Дали ќе кажам дали се изведувачите талентирани или не е исто така мое право.Аман, иди мавај го на Пинк и не замарај овде! Преку таквото, на секоја страна пола од мислењата се твои!
Ти кажаа еден куп луѓе - не ти се гледа, никој не ти ставил нож под гуша за да гледаш!
Мене ми е многу драго кога гледам дека и во друга конкуренција освен сВрпската сме одлични, затоа што сметам дека Македонците се страшно музикален народ! Убаво е кога имаме шанса да го покажеме тоа!
Идолот е одличен, со двете раце би гласала за повеќето кои настапуваат! Мене ми е одлична промена да слушам квалитетни гласови од Бугарија, после сите турбофолкери кои завиваа исто како Грците и Србите...
Кaкто може би знаеш, а може и да не знаеш, Кен Ли беше от предварителните кастинги и отпадна много преди малките концерти. А ја показаха за смјах, не на сериозно.А за бугарската музикалност само ќе потсетам пак повеќе антителенти има во едно шоу во бугарија одколку во сите шоуа други за и како идол собрано во цел свет. Доказ за тоа е испешноста на Кен Ли најгледан клип на youtube од Идол.
Това не го разбирам, не говорја македонски. :baeh:Не ве бива Бугарчињата кога не ве бива не ве бива.
By the way се уште чекам да видам некоја бугарка која е згодна, а на неа нема повеќе шминка од кожа.
Јас не знаев дека во Србија или во Грција има самотурбофолки, а претпоставувам има и во европа и во америка.:pos2::pos2::pos2:
Доста бе ти се потпосра ако си бил во Америка, зеде сега тука ни се прај енглез нешто демек го фати ти госпо за мадиња. Од американскиот идол кариера изградиja само Кели Кларксон и Џордин Спаркс. Другите сега од дома ги забораја дека пејат, сакаш да ми кажиш ти дека ѕвезди се Ruben Studdard, Fantasia Barrino, Carrie Underwood, Taylor Hicks, David Cook, немој да ме ебаш во умо сега овие никаква кариера немат денес само хардкор фаној на Американ Ајдол ги слушат.Judge Simon Cowell (from the original Pop Idol) was very critical of the format. He went as far as saying he hated it, in that it made the winners from the ten other Idol competitions into losers. Cowell also thought many of the judges were trying to copy his abrasive style. Значи оној дебелиот судија шшто ви е е само една лоша имитација на човекотов.
Инаку во право си не е креаторот на Идол, го помоешав бидејќи пред се он ги сездаде The X Factor, Got Talent serijalite, American Inventor и беше еден од продуцентите на Celebrity Duels. Исто од неговиот нов договор има право да учествува и во сите одлуки на Идол.
А за бугарската музикалност само ќе потсетам пак повеќе антителенти има во едно шоу во бугарија одколку во сите шоуа други за и како идол собрано во цел свет. Доказ за тоа е испешноста на Кен Ли најгледан клип на youtube од Идол.
Не ве бива Бугарчињата кога не ве бива не ве бива.
Ај најди клипче, јас досега се со Бојан гледав и сигурен сум дека ваков екцес немаше. Многу се внимава сега на таквите изјави после испадите на онај Црногорецот со женаму ороспијата.mene me interesira samo edna rabota a toa eali ima Makedonci vo Music Idol?
prasanjevo e inspirirano od edna recenica na Faki(mislam) koja sto mu ja kaza na toj Stojkov(mislam):TI SI NAJDOBAR BUGAR STO SUM GO SLUSNAL NA Music Idol itn....