Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Don't watch this (bulgarian) Music Idol! You never like it. I'm sure.
I can speak to you in russian, polish, italian and BULGARIAN (not Bullgarski) languages.
Ok. When you are speaking English I can actually understand you. Bullgarski or Bulgarian :)toe:) not so much.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
When you say "bullgarski" it's into bulgarian language, and then I thing that you understand bulgarian. (znaesh li bulgarski?)
Знам неколку збора како iskam te, bulgarski и слично што ги научив од неколку песни што ги имам шуено ама искраено имам голем проблем да ги разбирам постовите што се на бугарски.

само еден додаток за тој што се правеше наудрено дека не чул за Kelly Clarkson еве ти која е:

e ova e Kerrie underwood

не верувам дека има човек кој ги нема чуено овие две песни. Да потсетам само дека двете пеачки имаат победено на идол и така си направија и светска кариера.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Тоа е очигледно затоа што не си чула навистина што е талент за пеење. Ме покритуваа да не ставам клипови за други идоли и затоа и нема но ако саката ќе ставам да се чуе што е навистина пеење или ќе ви пратам пораки по пп.
Инаку не сакам да звучам надуено ама Идол го гледам оној Американскиот од самиот почеток.
....
O rly?
Ете. Ме откри. Ок, во тој случај, штом не сум слушнала што е талент, ќе ти верувам. Ќе ти верувам слепо и неизмерно, бидејќи јас живеам во пештера и кај нас сеуште не се практикува музиката. Јас не знам што е пеење, поимот музички талент ми е непознат, ниту пак музиката. Затоа ќе гледам американски идол, ќе го проучувам животот и делото на твојот драг Сајмон за да сфатам што е тоа чудо. Истото би можеле да го направат и останататите пештерски луѓе, катаљон и тристате неедуцирани прости форумџии што не се согласуваат со тебе и ти реплицираа.
Те молам не ме цитирај повторно. Барем не на темава. Се ми е кристално јасно и сега ќе се повлечам во своето дупло, страдајќи што никогаш не сум слушнала вистински музички таленат. Чао-чао.
:nesvest:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
O rly?
Ете. Ме откри. Ок, во тој случај, штом не сум слушнала што е талент, ќе ти верувам. Ќе ти верувам слепо и неизмерно, бидејќи јас живеам во пештера и кај нас сеуште не се практикува музиката. Јас не знам што е пеење, поимот музички талент ми е непознат, ниту пак музиката. Затоа ќе гледам американски идол, ќе го проучувам животот и делото на твојот драг Сајмон за да сфатам што е тоа чудо. Истото би можеле да го направат и останататите пештерски луѓе, катаљон и тристате неедуцирани прости форумџии што не се согласуваат со тебе и ти реплицираа.
Те молам не ме цитирај повторно. Барем не на темава. Се ми е кристално јасно и сега ќе се повлечам во своето дупло, страдајќи што никогаш не сум слушнала вистински музички таленат. Чао-чао.
:nesvest:
Фала што ми го објасни твоето потекло.

Ако не сакаш некој да те цитара не пишувај. Се додека пишуваш на форумов се додека не те навредувам јас имам право да коментирам туѓо мислење.:jaj:

Исто Сајмонт не Симон и човекот си има изградено музичка империја и го измисли самиот Идол па фала богу дека знае што зборува.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Само за потсетување Идол имаше

ова

А богами и ова :S

П.С наградно прашање, кој од нашиве ''пејачи" го имитира Gareth Gates без дткањето и нормално ни г од гласот нема кај него (hint: оделото и фризурата треба да помогнат) :pos:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Само за потсетување Идол имаше

П.С наградно прашање, кој од нашиве ''пејачи" го имитира Gareth Gates без дткањето и нормално ни г од гласот нема кај него (hint: оделото и фризурата треба да помогнат) :pos:
Искраено не разбирам што сакаш да кажеш ако може пообјасни малку.

Исто да напоменам дека вториот клип не ти е од Идол туку од Х Фактор.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114

Може да сум грешка за вториот, се мислев дека и тој е од идол... :nesum:
Нашиов Елвир Мекица ми изгледа ко мноооогу лоша копија на Gareth Gates, тоа ми беше зборот :)

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Може да сум грешка за вториот, се мислев дека и тој е од идол... :nesum:
Нашиов Елвир Мекица ми изгледа ко мноооогу лоша копија на Gareth Gates, тоа ми беше зборот :)
Аха ок фала. Ако се прашувам јас Елвир Мекич е пејач само затоа што е згоден и што средношколките и основките го сакаат.

Член од
27 февруари 2008
Мислења
17
Поени од реакции
1
Oh my fvcking God, i taa bila 2-ra?! Haha...jas pejam podobro od taa!:pos2:

igor108367 Bulgaria is a small and poor country. We cannot afford the multimillion production the Americans have. Second, the US has a population of 300 million; Bulgarian has 7.5 million. It's much easier to find 20 really good singers among 300 M than among 7.5 M; see my point. Talent is present universally; Bulgaria, Macedonia, America, etc. it's not an exclusive right to any nation or people and I find your insinuations rather narrowminded and honestly childish. If you don't like the show, don't watch it. I am Bulgarian and I don't really watch it that much either if at all. People have different tastes, etc. My advice, change the channel.

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Изгледа репризата ќе биде утре на А1 во 21
Гледам ти подписа - Каролина Гочева ;-))) Мисльа, ште ти е интересна тази песен ;-))

ми испадна Веселина, ми испадна Милица...ради кого да гледам?!
Как кого? Това е момата! :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Навивам за Тарабунов, го јаде и на Белов :vozbud:.
Иначе ми е криво за Милица :(

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66

И ти си грешка, Paul Potts е победник на Britain's got tallent. :wink:

baldzi

Fascination Never Ends!
Член од
16 јуни 2006
Мислења
176
Поени од реакции
3
Хехехехе типична македонска работа.Прво се "бојкотира" Music Idol :tapp: па се пцуе се што е бугарско а сега сите се пред телевизорите и со душа чекаат да го гледат Music Idol.

Браво МАКЕДОНЧЕ :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom