кантер страјкPoshto mi e sekojdevno dosadno i po cel den dremam na fb a po nekoj saat utepam i na PES pa da li mozete da mi dadete nekoi primer za multiplayer igra.Sakam da pocnam da igram da ja utepam dosadata
Пиши конфигурација.бетлфилд ако можеш да ја играш, рокај ја.... многу јака игра само шо кај мене се игра 5 мин и се исклучува автоматски играта , нз шо е финтата , ваљда слаб компјутер
Processor: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHzПиши конфигурација.
Да слаб е зa BF3...кој ерор го добиваш?Processor: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
RAM : 2.00 GB
System type: 32-bit Operating System
Graphic card: Gforce 8500
Не знаеш што е забава дечко може да се смееш до утре Стара е играта можда али многу подобра од овие игри што ги прават денес.
Дали сето ова ја прави COD подобра игра? и кажи ми каква разлика ти прават тие 250 фрема кога твојот монитор е 60 херци? facepalm.jpgНе знаеш што е забава дечко може да се смееш до утре Стара е играта можда али многу подобра од овие игри што ги прават денес.
Нема секој 50 евра да ја купи твојата батлфилд 3 и супер копјутер за да вади бедни 60 фрејма Кога јас со просечен компјутер може да извадам 250 стабилни на Код 4 и да играм на кракнати сервери
не ми дава еррор или некој си донт сенд, ја играм некое време, ама секогаш различно и наеднаш ме дава на десктоп, а играта ја нема.... бај д веј да не ме сфатиш погрешно зборев за бетлфилд 2, за 3 неам пробано а и не планирам....Да слаб е зa BF3...кој ерор го добиваш?
Зошто?бај д веј да не ме сфатиш погрешно зборев за бетлфилд 2, за 3 неам пробано а и не планирам....
Не си ја играл затоа збориш. Тие фрејмови прават голема разлика, не е исто да играш со 60 и со 250 стабилни Продужи да играш бф3 и не мешај код ако може?Дали сето ова ја прави COD подобра игра? и кажи ми каква разлика ти прават тие 250 фрема кога твојот монитор е 60 херци? facepalm.jpg
Забава не сум знаел што е, ок незнам
Иначе има и други игри кои се играат онлајн, не се плаќаат а се подобри од COD, ете ти пример горе Team Fortress 2 изимислена е за COD.
Очигледно цртаниве филмови се во контекст на нешо лошо у форумов . Исто и за LoL имаше коментар.Не си ја играл затоа збориш. Тие фрејмови прават голема разлика, не е исто да играш со 60 и со 250 стабилни Продужи да играш бф3 и не мешај код ако може?
И каква врска има ТФ2 со COD 4? ТФ2 е како еден цртан филм ништо више. Не викам дека код е реална али е многу пореална од твојата ТФ2
па кога 2ката не се игра, 3ката воопшто и нема да ми ја фати ПЦтоЗошто?