Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poshto mi e sekojdevno dosadno i po cel den dremam na fb a po nekoj saat utepam i na PES pa da li mozete da mi dadete nekoi primer za multiplayer igra.Sakam da pocnam da igram da ja utepam dosadata![]()
бетлфилд ако можеш да ја играш, рокај ја.... многу јака игра само шо кај мене се игра 5 мин и се исклучува автоматски играта , нз шо е финтата , ваљда слаб компјутер
Processor: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHzПиши конфигурација.
Processor: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
RAM : 2.00 GB
System type: 32-bit Operating System
Graphic card: Gforce 8500
Не знаеш што е забава дечко може да се смееш до утреСтара е играта можда али многу подобра од овие игри што ги прават денес.
Нема секој 50 евра да ја купи твојата батлфилд 3 и супер копјутер за да вади бедни 60 фрејмаКога јас со просечен компјутер може да извадам 250 стабилни на Код 4 и да играм на кракнати сервери
![]()
не ми дава еррор или некој си донт сенд, ја играм некое време, ама секогаш различно и наеднаш ме дава на десктоп, а играта ја нема.... бај д веј да не ме сфатиш погрешно зборев за бетлфилд 2, за 3 неам пробано а и не планирам....Да слаб е зa BF3...кој ерор го добиваш?
бај д веј да не ме сфатиш погрешно зборев за бетлфилд 2, за 3 неам пробано а и не планирам....
Дали сето ова ја прави COD подобра игра? и кажи ми каква разлика ти прават тие 250 фрема кога твојот монитор е 60 херци? facepalm.jpg
Забава не сум знаел што е, ок незнам
Иначе има и други игри кои се играат онлајн, не се плаќаат а се подобри од COD, ете ти пример горе Team Fortress 2 изимислена е за COD.
Не си ја играл затоа збориш. Тие фрејмови прават голема разлика, не е исто да играш со 60 и со 250 стабилниПродужи да играш бф3 и не мешај код ако може?
И каква врска има ТФ2 со COD 4? ТФ2 е како еден цртан филм ништо више. Не викам дека код е реална али е многу пореална од твојата ТФ2
па кога 2ката не се игра, 3ката воопшто и нема да ми ја фати ПЦтоЗошто?