Multiplayer PC Games

• Креатор на темата Креатор на темата DameRM
  • Време на започнување Време на започнување
Најпознатите тимови што играа DotA коа се префрлија на HoN и LoL го кажаа истото што го мислам и јас откако ги пробав двете.
Најпознатите тимови се префрлија, да, ама не на HoN или LoL, туку од DotA на DotA II. Од мапа за WC3 > на игра. И ако гледаш така, треба да знаеш дека почетокот е AoS (Aeon of Strife), мапа за StarCraft. Кликни го линков, има една интересна слика, скролувај малце. :)

знам за старкрафт верзијата
него, кога излегоа хон и лол уше немаше дота 2 така да... ги ѕирнаа и тие игри

Луѓе ајде давајте некој начин како да се игра некоја од овие игри.Сервери на кои играте итн.???Сигурно ќе се најде некој од форумов да свртиме неколку партии..

Порано ја играв онлајн Call of Duty 4 преку една програма која се викаше Garena сега ја пробав ама не може повеке. Дали знаете некоја слична програма преку која може да се игра играва онлајн?

Дали Euro Truck 1 или 2 се игра онлајн и дали некој воопшто ја игра ?

Порано ја играв онлајн Call of Duty 4 преку една програма која се викаше Garena сега ја пробав ама не може повеке. Дали знаете некоја слична програма преку која може да се игра играва онлајн?

imas na pirate bay eden cup, pisi samo call of duty multiplayer ti dava eden kup ,ke ja baras taa od 2.7 gb ,ja rasopakuvas i pukas,ne ti treba nisto drugo ako ne mozes da se snajdes pisi ,ke ti pratam po pp.inace se raboti za modern warfare1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom