Multiplayer PC Games

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
бетлфилд ако можеш да ја играш, рокај ја.... многу јака игра само шо кај мене се игра 5 мин и се исклучува автоматски играта , нз шо е финтата , ваљда слаб компјутер

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
бетлфилд ако можеш да ја играш, рокај ја.... многу јака игра само шо кај мене се игра 5 мин и се исклучува автоматски играта , нз шо е финтата , ваљда слаб компјутер
Пиши конфигурација.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Не знаеш што е забава дечко може да се смееш до утре:) Стара е играта можда али многу подобра од овие игри што ги прават денес.
Нема секој 50 евра да ја купи твојата батлфилд 3 и супер копјутер за да вади бедни 60 фрејма;) Кога јас со просечен компјутер може да извадам 250 стабилни на Код 4 и да играм на кракнати сервери(y)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Не знаеш што е забава дечко може да се смееш до утре:) Стара е играта можда али многу подобра од овие игри што ги прават денес.
Нема секој 50 евра да ја купи твојата батлфилд 3 и супер копјутер за да вади бедни 60 фрејма;) Кога јас со просечен компјутер може да извадам 250 стабилни на Код 4 и да играм на кракнати сервери(y)
Дали сето ова ја прави COD подобра игра? и кажи ми каква разлика ти прават тие 250 фрема кога твојот монитор е 60 херци? facepalm.jpg

Забава не сум знаел што е, ок незнам :D

Иначе има и други игри кои се играат онлајн, не се плаќаат а се подобри од COD, ете ти пример горе Team Fortress 2 изимислена е за COD.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Да слаб е зa BF3...кој ерор го добиваш?
не ми дава еррор или некој си донт сенд, ја играм некое време, ама секогаш различно и наеднаш ме дава на десктоп, а играта ја нема.... бај д веј да не ме сфатиш погрешно зборев за бетлфилд 2, за 3 неам пробано а и не планирам....

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Дали сето ова ја прави COD подобра игра? и кажи ми каква разлика ти прават тие 250 фрема кога твојот монитор е 60 херци? facepalm.jpg

Забава не сум знаел што е, ок незнам :D

Иначе има и други игри кои се играат онлајн, не се плаќаат а се подобри од COD, ете ти пример горе Team Fortress 2 изимислена е за COD.
Не си ја играл затоа збориш. Тие фрејмови прават голема разлика, не е исто да играш со 60 и со 250 стабилни;) Продужи да играш бф3 и не мешај код ако може?:pos:
И каква врска има ТФ2 со COD 4? ТФ2 е како еден цртан филм ништо више. Не викам дека код е реална али е многу пореална од твојата ТФ2

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Не си ја играл затоа збориш. Тие фрејмови прават голема разлика, не е исто да играш со 60 и со 250 стабилни;) Продужи да играш бф3 и не мешај код ако може?:pos:
И каква врска има ТФ2 со COD 4? ТФ2 е како еден цртан филм ништо више. Не викам дека код е реална али е многу пореална од твојата ТФ2
Очигледно цртаниве филмови се во контекст на нешо лошо у форумов . Исто и за LoL имаше коментар.
Моето сочувство за коментаторите.

Kajgana Shop

На врв Bottom