Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Имаше една слика, не можам сега да ја најдам, демек цените на недвижности најмногу зависат од тоа колку си оддалечен со место на живеење од 13% од населението што прави 55% од вкупниот број на криминал во Америка. :icon_lol:

Нешто слично може да се примени и кај нас со одредено племе. Цените на становите варираат од тоа колку си оддалечен со живеење од педомухамедците. Мада и тие почнаа да се населуваат по чисто Македонски средени населби, така да очекувам за едно 10тина години да ги напраат пепел.

Што мислите има ли шанса и политичарите да примат дома макар еден Кинта Кунте, и да покажат на дело дека веруваат во политиките што ги водат? :unsure:

Rome city council seeks Italian families to host migrants free of charge amid inclusion drive​

The city council is seeking a management company to recruit host families of migrants for three years, but no reimbursements will be offered​

Screenshot-2025-09-08-145728.png

The city of Rome has launched a call for proposals to find families willing to host migrants with valid residence permits in their homes for the next three years.

Половина од кандидатите за полицајци во Берлин не знаат германски​

Педесет и пет проценти од кандидатите за полицајци во Берлин имаат потреба од дополнителна настава по германски јазик. Полицијата не дава податоци дали толку се зголемил бројот на неписмени Германци или мнозинството кандидати се со потекло од Турција, Полска или други земји. Политиката на етничко изедначување на процентот на жители и полицајци е меч со две острици.

Vikaat begaj podaleko od nasite.... podaleko od doktorite inzenereite ninjite i bradite....komuniciram veke cel mwsec samo so nasi beli i Avstrijci, 3 pati mi e podobar zivotot, od ovie nabroenite samo so Nigerijci i bogati Palestinci, dosega se mi e pozitivno.... Avgana, Somalia drugi crncugi i islami na tezok ignore, isto i na balkanot od ovie briska....taka e najdobro....

Vikaat begaj podaleko od nasite.... podaleko od doktorite inzenereite ninjite i bradite....komuniciram veke cel mwsec samo so nasi beli i Avstrijci, 3 pati mi e podobar zivotot, od ovie nabroenite samo so Nigerijci i bogati Palestinci, dosega se mi e pozitivno.... Avgana, Somalia drugi crncugi i islami na tezok ignore, isto i na balkanot od ovie briska....taka e najdobro....
Ти друже кога те читам со каков шлајм живееш, Македонија изгледа како рај.

Автоматски споено мислење:

Две работи.
- шо кyp бара ѕвездата на Давид во Христијанскиот табор? :unsure:
- свесен си дека ова што го постира сето на куп се квази-левичарски срања со атеизам финта: Као сите религии се исти? Само што не се исти, и ова ти го кажува атеист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom