Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Полицајци силувале девојчиња заедно со Пакистанските банди во Ротерхам во 1990-те години.

Само треба да скролаш до крај за да прочиташ дека и полицајците биле Пакистанци.

Милсев да не живее од социјална помош и од 9 детски додатоци додека државата му плаќа кирија за стан и сметки.
Ovde vo Avstrija mislam ne go faka nego, ogromni sumi na pari odredeni sociali dobivaat Sirija i Ukraina. Ovie Somalijci sto se do mene sw dojdeni 2015 od krizata.....ali Samata nacionalnost e tesko zatupena zarazlika od Nigerijcite, od nigerija imam nekolku musterii so site sala smea isto kako da si na Jamajka ali so Somalijcite retko da najdes nekoj humor i tema na muabet....tie sto imaat familii rabotat taxisti ili drugi fizicki raboti a ogromen procent so prodazba i konzumacija na belo....Mislam kaj niv e po zatucan islam primer ne zenata sto zivee do mene i se obrativ za nekoi novosti da i kazam vo vrska so ziveenjeto.... Sinovite bliznaci po 18 godini ke mi ja skrseja vleznata vrata bidjki ne smejs da zboruvas so zenata na familijata a mazot e mrtov.....izbwgnuvam Somalijci i Avgana malku nastrana.
Nekoj ke kaze sto ne zamaras so tvoitr muabeti i mislenja, toa e zasto sum po cem den so site nacuonalnosti i kultoroskite razliki se interesen fenomen, primer veke Turcite zimmat na 40% vo poveke gradcinja i vo skoloto e 70& Jusuf i Ahmed vo edno odelenie, interesna odlika nekoj dali saka da go pusti svoeto dete ovde na obrazovanie i slicno

Рефјуџис вилкомен на социјална помош.

Nekoj ke kaze sto ne zamaras so tvoitr muabeti i mislenja,
Само за ова ќе те цитирам. За другото се се сложувам.
Тој што ќе каже што замараш со ова е една од 3 опции : евреин на кого му одговара пропагандата, белец од невладина со испран мозок и мигрант на кого му одговараат бенефицииите. Со еден збор 3 дегена.
Нормален човек што е заинтересиран и засекиран за својата безбедност и иднина нема да каже што замараш.
Секако фала ти на инфото да знам дека и Австрија полека се претвора у вукојебина од рангот на Белгија, Холандија, Франција, Англија.

Последно уредено:

GxHN9iAWAAA8mTD

GxHN9h7XIAAeBil

Засега идентификуваните динду:

ncYuQnYk.jpg

Енглески Симпсонови,наш капетнаес, што предвидува,траги коми дарк иднину, мистер мега ајкју Аткинсон знаеше на времето за џган.

GxHN9iAWAAA8mTD

GxHN9h7XIAAeBil

Засега идентификуваните динду:

ncYuQnYk.jpg
Низ сите медиуми сеа покушаваaт да најдат начин да докажат дека Русите биле сами криви за ова.

Од најбоља се претвори во смешна држава чиј јавен наратив е роб на идеолошки поставки кои немаат допир со реалноста и вистината.

Не знам за какви Руси станува збор, али ако се поврзани со руска мафија могуче е да им се деси нешто на црнциве у затвор.

Последно уредено:
Не знам за какви Руси станува збор, али ако се поврзани со руска мафија могуче е да им се деси нешто на црнциве у затвор.
Пишуваше некаде дека биле туристи, ама не видов дека се Руси... А белците ако не се освестат таму (и секаде) лошо ни се пишува.

Снимка од други тепани на Синсинати фестивалот. Сигурно се многумина тепани и исклучиво БЕЛЦИ, само нема снимки за сите случаи. Слабо нешто известување и следење на ваков настан од големите западни медиуми, само нешто бледо за „тепачки“ итн. Да беше обратно, црнци истепани од белци, сега и филмови ќе снимаа за немилот расистички настан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom